Znáte odpovědného lídra firmy? Navrhněte ho na cenu!

bps
18. 10. 2012 20:56
Už potřetí se hledá nejodpovědnější byznysmen v Česku. Navrhnout ho mohou i čtenáři
Loňský vítěz, vítkovický Jan Světlík
Loňský vítěz, vítkovický Jan Světlík | Foto: Petr Protivánek

Již potřetí se hledá nejodpovědnější byznysmen v České republice a čtenáři Aktuálně.cz mají v letošním roce unikátní možnost navrhnout ty, kteří se budou o titul ucházet.

Prestižní výroční ceny TOP Odpovědná firma, organizované sdružením Byznys pro společnost, každoročně oceňují také osobnost, která se v čele firmy viditelným způsobem snaží podnikat odpovědně a také posouvat českou společnost pozitivním směrem.

I v ročníku 2012 rozhodnete o vítězi vy, čtenáři Aktuálně.cz. Svými názory můžete již nyní přispět k tomu, které osobnosti budou nominovány. Z nominací vybereme, spolu se sdružením Byznys pro společnost, nejméně tři finalisty. Konečného vítěze určíte hlasováním opět vy, čtenáři.

Odpovědný leader 2012

Odpovědný leader, Cena společnosti TESCO SW, je cenou za osobní přínos k rozvoji odpovědnosti a CSR. Cena je udělována platformou Byznys pro společnost. Oceňuje osobnost, která se významným způsobem zasloužila o rozvoj a propagaci společenské odpovědnosti firem a osobní odpovědnosti vůči společnosti.

Nominován může být majitel firmy, generální ředitel, investor či jiný jednotlivec z byznys sektoru, který se významně angažuje v oblasti společenské odpovědnosti firem nebo věnuje vlastní prostředky či prostředky své firmy ve prospěch výjimečných aktivit ve prospěch společnosti.

Mezi kritérii výběru by měl být osobní přínos pro oblast společenské odpovědnosti či udržitelného podnikání, schopnost práce pro oblast odpovědnosti nad rámec zájmů své vlastní firmy a osobní reputace a schopnost iniciovat klíčové změny či partnerství.

Podrobné informace najdete na stránce http://topodpovednafirma.cz/.
Své nominace včetně zdůvodnění můžete zasílat na mail [email protected] do 22. října do 12.00.


 

Právě se děje

Další zprávy