Zbohatli na hokeji. Nejlepší tikety k mistrovství světa

Klikněte pro vstup do fotogalerie.
Víra v český hokejový tým v soubojích s celky, které nepatří k favoritům mistrovství, vynesla sázkaři půl milionu korun. Stejnou sumu dal ovšem do hry a zejména včera měl opravdu namále - zápas skončil v základní hrací době 1:1, když Zaťovič vyrovnal až v 51. minutě.
Další úspěšný sázkař naopak českému týmu nevěřil proti Kanadě a vydělal na tom 710 tisíc korun čistého. Tiket sám o sobě až tak zajímavý není, nicméně sázkař ho podal hned pětkrát, což znamenalo vklad rovný jeden milion korun.
Nejvyšší trefený kurz na čistě hokejovém tiketu eviduje společnost Sazka Bet. Dva přesné výsledky udělaly ze stokoruny takřka 29 tisíc korun.
Švédové rozdrtili Lotyše 8:1, a potvrdili tak vysokou důvěru sázkaře, který na zápas vsadil 600 tisíc korun. Při kurzu 1,15 bral 90 tisíc korun čistého.
Foto: Fortuna
Jiří Hovorka Jiří Hovorka
13. 5. 2015 14:31
Sázkové kanceláře mají ze šampionátu radost, sází se více než třeba na olympijský turnaj v Soči. Radost měli i autoři nejlepších tiketů. Projděte si je.

Praha – Hokejové mistrovství světa výrazně láká i sázkaře. Češi na zápasy v základních skupinách vsadili více jak 800 milionů korun. "Hokejové mistrovství v Česku je absolutním vrcholem letošní sezony," říká mluvčí Fortuny Petr Šrain.

Největší objem sázek zatím přijal Tipsport. "Odehráno bylo 56 zápasů, na které jsme nabrali sázky za více než 400 milionů korun. Předpokládaných náběrů 500 milionů korun, což by byl téměř dvojnásobek loňského mistrovství v Bělorusku, tak do konce šampionátu zřejmě dosáhneme," říká mluvčí společnosti Jiří Hadrava.

"Celkové vklady na loňský šampionát v Česku dosáhly cca 255 milionů korun a už nyní jsme tuto sumu překonali. Po základních skupinách evidujeme sázky v hodnotě přes 300 milionů korun, přitom ty nejatraktivnější zápasy mistrovství nás ještě čekají," dodává mluvčí Fortuny Petr Šrain. Třetí největší sázková kancelář zatím nabrala sázky za 80 milionů.

Hokejový šampionát překoná objemem sázek i loňské zimní olympijské hry v Soči. "Celé OH 2014 přinesly vklady ve výši zhruba 310 milionů korun, na letošní domácí šampionát očekáváme prolomení hranice 350 milionů korun," říká Šrain.

Vzhledem k tomu, že většinu zápasů vyhráli favorité, jsou bookmakeři sázkových kanceláří před sázejícími jen o kousek vpředu. „Devadesát pět procent vkladů se vrací mezi hráče,“ říká Václav Friedmann za Sazku Bet, která zatím nabrala 13 milionů korun.

Sázkové kanceláře se také shodují na tom, že jejich úspěch bude úzce navázán na působení českého týmu. Jakmile by Růžičkův tým neuspěl ve čtvrtfinále, klesl by i zájem sázkařů.

Nejlepší tikety spojené s hokejovým šampionátem najdete v galerii – klikněte na úvodní obrázek nad textem.

 

Právě se děje

Další zprávy