Výstava Motocykl 2009: Letošní modely na zabití

Výstava Motocykl 2009: Letošní modely na zabití
Motorkářští byznysmeni dobře vědí, čím přilákat pozornost zákazníků. Jinde než v garáži to ale na vlastní motorce takto nalehko raději nezkoušejte.
Honda DN-01 ABS. Krásný stroj se žraločími tvary. Objemem motoru 680ccm spadá do kategorie 460-850ccm. Řidiči takových motorek vloni zavinili 41% všech nehod způsobených motocyklisty. Při těchto nehodách zahynulo 40% všech usmrcených motorkářů.
Řez motocyklem Moto Guzzi Griso 1100. Na stránkách distributora se o motorce píše: "Griso je objektem touhy pro všechny, kteří hledají jedinečný výrazný stroj, mistrovské dílo designu a bezedný zdroj potěšení, ať už se chcete předvést ve městě nebo vyrazit na silnici a rozjet to po rovině i v zatáčkách."
Prohlédněte si ten obličej. Až vás na dálnici vezme zprava, uvidíte jen espézetku.
Foto: Ondřej Besperát
Ondřej Besperát
13. 3. 2009 18:00

Pažitku, ředkvičky a rajčata lze dnes koupit v obchodech po celý rok. Zlaté deště kvetly vloni už v únoru. Konání výstavy motocyklů v pražských Holešovicích ale spolehlivě oznamuje, že se blíží jaro a s ním nová sezóna pro motorkáře.

Ministerstvo dopravy minulý týden vydalo zprávu, podle které v loňském roce motorkáři zavinili pouhé jedno procento všech dopravních nehod, zahynulo při nich ale 11 procent všech usmrcených na silnicích, konkrétně 129 lidí.

Podívejte se, jaký zájem je o letošní trendy za řidítky motocyklů.

 

Právě se děje

Další zprávy