Další operátor nabízí neomezená data pod 600 korun. I Vodafone však limituje věkem

ČTK ČTK
18. 9. 2020 17:47
Mobilní operátoři se předhánějí v nabídkách neomezených dat pro studenty. Po O2 přišel s novou nabídkou Vodafone, který od pondělí nabídne lidem do 26 let se studentskou kartou neomezené mobilní datování za 599 korun měsíčně, oznámila firma v tiskové zprávě.
Vodafone, ilustrační foto
Vodafone, ilustrační foto | Foto: Reuters

O2 zavedla v září neomezená data pro mladé zákazníky za 749 korun měsíčně. To je o 350 Kč méně než u nejnižšího běžného tarifu firmy. Konkurenční T-Mobile má pro mladé Můj tarif Student, ve kterém vyjde 100 minut volání a 17 GB dat na 575 korun měsíčně, neomezené volání a 17 GB dat pak na 725 Kč.

Studentský tarif Vodafonu #jetovtobě dosud nabízel neomezené volání i SMS, Social Pass a k tomu 15 GB dat za 499 korun měsíčně.

"Poslední měsíce ukázaly, že doba je nepředvídatelná a náročná. Proto chceme naše studenty podpořit tarifem s neomezenými daty, je to cesta ke vzdělávání i zábavě kdekoliv. Z našich interních údajů také víme, že spotřeba dat u studentů stále stoupá a i to byl důvod, proč jsme tento tarif vytvořili," uvedla Tereza Bernardová, která má studentskou platformu na starosti.

Vodafone Czech Republic je od roku 2005 součástí jedné z největších telekomunikačních skupin na světě Vodafone Group. V Česku poskytuje služby více než 3,9 milionu zákazníků.

 

Právě se děje

Další zprávy