Veletrh informačních technologií CES v Las Vegas

Veletrh informačních technologií CES v Las Vegas
Microsoft předběhl konkurenční firmu Apple a představil svůj nový počítač typu tablet vyráběný ve spolupráci s firmou Hewlett-Packard. Šéf Microsoftu Steve Ballmer se chlubí novým malým počítačem s dotykovým displejem.
Šéf Microsoft Steve Ballmer představil malý tablet, multidotekové zařízení bez klávesnice. Ten funguje s operačním systémem Windows 7 a umí třeba rozpoznávat psané písmo.
Šéf společnosti Microsoft Steve Ballmer zahájil veletrh CES v Las Vegas a představil nový PC tablet, na kterém firma spolupracovala s gigantem Hewlett-Packard, největším výrobcem přenosných počítačů. Tablet od Microsoftu je vybaven novým operačním systémem Windows 7.
Woo Paik (šéf LG Electronics) premiérově představuje ultratenkou obrazovku s technologiemi LED a LCD, která na šířku měří pouhých 6.9 mm.
Foto: Reuters
7. 1. 2010 15:47

Ty nejmodernější technologie se představují na veletrhu CES v Las Vegas. Ultratenké televizory, super lehké notebooky a i nejnovější tablety s vylepšeným dotykovým displejem, to všechno čeká na letošní návštěvníky.

 

Právě se děje

Další zprávy