Zkuste si nejlepší bezplatné aplikace pro Android

tl
21. 5. 2012 18:01
Jaké jsou nejlepší bezplatné aplikace pro Android? Podívejte se.
Android, operační program pro chytré telefony od vyhledávacího giganta Google
Android, operační program pro chytré telefony od vyhledávacího giganta Google | Foto: Google.cz

Díky open-sourcové povaze Androidu vzniká pro tento systém tisíce skvělých aplikací. Navíc velká část těch nejlepších je přístupná na Google Play zdarma. Zde je výběr několika nejlepších aplikací, které jsou pro váš smartphone či tablet zdarma k dispozici.

Seesmic

Aplikací na zobrazování sociální sítě Twitter jsou pro Android spousty, Seesmic ale patří rozhodně mezi ty nejlepší. Nabízí snadné přepínání mezi více účty, widget zobrazující poslední příspěvky přímo na domovské obrazovce a profesionální design.

Facebook

Facebook pro Android postrádá některé funkce, které jsou obsaženy v klasické verzi, nicméně po poslední aktualizaci přidávající možnost psaní zpráv je Facebook nezbytnou a funkční aplikací.

ASTRO File Manager

Klasický správce souborů ve stylu Windows, který si do svých zařízení nainstalovalo už přes 25 milionů uživatelů. Obsahuje spousty užitečných funkcí, což z něj dělá v jeho kategorii bezkonkurenční aplikaci.

Google Sky Map

Originální aplikace zobrazující noční oblohu. Stačí namířit telefon nad sebe a aplikace pomocí polohovacích zařízení určí na jaké hvězdy a souhvězdí se právě díváte.

Google Goggles

Vyhledávání pomocí obrazu. Stačí vyfotit to, na co právě hledíte, Google to zanalyzuje a zobrazí výsledky. A je jedno zda se jedná o text, obraz či budovu.

Winamp

Starý známý hudební přehrávač v mobilní verzi. Po nedávné aktualizaci se umí synchronizovat i s iTunes. Kromě klasického přehrávače obsahuje také rádio a plno dalších užitečných funkcí.

Evernote

Společně s Dropboxem pro Android nejlepší aplikace pro ukládání poznámek a souborů do vašeho telefonu a následné synchronizace s počítačem.

--------------------------------------------------------------------------------

Vybírejte smartphone.

 

 

Právě se děje

Další zprávy