Vysílaná setkání Google+ jsou už dostupná pro všechny

Datarama
7. 5. 2012 15:15
Uživatelům bude novinka zpřístupňována postupně v průběhu následujících týdnů
Foto: Aktuálně.cz

Praha - Funkce Vysílaná setkání (Hangouts On Air) od sociální sítě Google+ je od pondělí dostupná i pro širokou veřejnost. Uživatelům bude zpřístupňována postupně v průběhu následujících týdnů.

Jde o živě vysílané přenosy do 10 účastníků, které probíhají v reálném čase. Jsou přenášena veřejně na Google+ profilu, YouTube kanálu a webových stránkách uživatele, který Setkání pořádá.

Divákem může být kdokoli, kdo má k těmto kanálům přístup. Vysílané setkání může trvat až čtyři hodiny.

Pořadatel Setkání může průběžně sledovat, kolik lidí přenos sleduje. Po jeho skončení se videozáznam automaticky nahraje na YouTube kanál organizátora. Videonahrávka se také objeví v původním odkazu na Google+ profilu, na kterém dotyčný informoval o tom, že Setkání vytvořil.

Funkci Hangouts On Air si dosud mohlo vyzkoušet jen několik známých osobností, například Barack Obama nebo David Beckham.

"Z českých osobností ji zajisté uvítají například Gábina Partyšová, Iveta Fabešová nebo Jiří Mádl. Všichni Google+ využívají pro to, aby mohli být v bližším kontaktu se svými fanoušky," říká Janka Zichová, P.R. manažerka české pobočky společnosti Google.

 

Právě se děje

Další zprávy