Volat můžete nově i s RWE, ČEZ je levnější

Jiří Hovorka Jiří Hovorka
2. 12. 2013 11:36
RWE Mobil nabízí předplacenou kartu s minutou volání do všech sítí za 2,30 koruny
Ilustrační snímek
Ilustrační snímek | Foto: Thinkstock

Praha - Další prodejce energií vstupuje na trh virtuálních mobilních operátorů. RWE Mobil nabízí předplacenou kartu s minutou volání do všech sítí za 2,30 koruny, minuta volání na čísla od RWE je za 1,30 koruny a stejná je cena za SMS zprávu do všech sítí.

RWE podobně jako ČEZ, který svého virtuálního operátora spustil před měsícem, využije k prodeji mobilního volání především kmen současných zákazníků, kterých má 1,8 milionu, dostupné jeho služby jsou ale i lidem, kteří doposud s RWE smlouvu nemají.

Startovní balíček lze získat ve 29 zákaznických centrech RWE. „Za dvě stě korun obdrží lidé kredit v hodnotě tří set korun. Proškolený personál jim pomůže s případným převodem čísla od jiného operátora," říká David Konvalina, ředitel RWE pro maloobchod a marketing.

RWE účtuje hovory v tarifikaci 60+30, tedy první započatou minutu vždy celou, další započaté minuty pak účtuje po půlminutách. Data je možné koupit v jediném měsíčním balíčku za sto korun sto MB, na den je možné pořídit 25 MB dat za 25 korun. RWE Mobil využívá síť T-Mobile.

Do budoucna RWE počítá s rozšířením nabídky tarifů. Ty nabízejí další prodejci energií, kteří už mají svého virtuálního operátora - ČEZ, Centropol a Lama. S Mobilem od ČEZ lze volat za základní cenu volání od 2,20 koruny za minutu a 1,20 koruny za SMS.

Podrobné podmínky zhruba čtyřiceti českých virtuálních operátorů, najdete v tomto přehledu.

 

Právě se děje

Další zprávy