Virtuální sexbomby: Pai

Radek Pergl
24. 4. 2008 0:00
Japonské bojovky jsou vskutku nevyčerpatelným zdrojem krásy.
Foto: Hratelně.cz

Měli jsme tu Dead or Alive, Tekken, Guilty Gear i Soul Calibur. Které "bojovkové série" mezi jmenovanými chybí? Přinejmenším Mortal Kombat, Street Fighter a Virtua Fighter. Na všechny se dostane, to vám můžeme slíbit. Nicméně na „sexbomby" jakými jsou čtyřruká Sheeva či démonická Tanya z Mortal Kombatu je ještě brzo, a Chun-Li, jedinou krásku ze Street Fighteru, jsme prozatím diskvalifikovali kvůli nově zjištěným skutečnostem (viz článek "Je Chun-Li transsexuál po operaci?").

Začněme tedy raději posledním jmenovaným - Virtua Fighterem. Slavná série od Segy má určitě v oblasti ženské krásy co nabídnout. Naší favoritkou je bojovnice Pai Chan a to nejen díky půvabu (i když hlavně kvůli němu), ale také kvůli zajímavému osudu. Pai je dcerou bojovníka jménem Lau Chan, který v sérii Virtua Fighter vystupuje taktéž od prvního dílu. A byl to právě Lau, jenž malou Pai přivedl k bojovému umění, konkrétně ke stylu jménem Ensei-Ken. To ale bylo asi to jediné, co pro výchovu dcery udělal. Vše ostatní, včetně zaopatření rodiny, leželo na bedrech matky. Není divu, že se Pai s otcem rozešla ve zlém, poté co se její matka udřela k smrti, zatímco se Lau věnoval tréninku boje...

- KOMPLETNÍ DATABÁZE VIRTUÁLNÍCH KRÁSEK

Od tohoto okamžiku si Pai nepřála nic jiného, než nakopat otci zadnici. Proto se také přihlásila do turnaje Virtua Fighter, jenže zde ve svém úsilí pohořela. Mezitím, co svého otce znovu a znovu vyzývala k souboji, se Pai velmi vylepšila v technice boje a dokonce vymyslela i řadu nových úderů a chvatů. Toto své umění pak využila jako herečka v hongkongských akčních filmech. 

Tím však její story nekončí. Poté, co Pai dostane zhruba čtvrtou nakládačku od otce, zjistí, že je Lau těžce nemocen a toto nemilé překvapení její zlost otupí.


Profil

Jméno: Pain Chan
Povolání: herečka
Oblíbené zbraně: Ensei-Ken
Hry: Virtua Fighter 1-5, Virtua Fighter Kids, Virtua Cop 2

 

Právě se děje

Další zprávy