Virtuální sexbomba - Vanessa Z. Schneider

David Urbánek
13. 1. 2009 0:00
Nezapomenutelná krasavice z jedné zapomenuté hry.
Foto: ign.com

Po dlouhé přestávce se opět vracíme k rozšiřování naší již poměrně úctyhodné databáze virtuálních sexbomb (více krasavic zde) a s upřímností můžeme prohlásit, že náš návrat je tentokrát ve velkém stylu.

Hra jménem P.N.03 z roku 2003 asi nepatří zrovna mezi ty nejslavnější kousky, co na GameCube kdy vyšly, ale kdo by si s tím lámal hlavu, když je hlavní hrdinkou krásná Vanessa Z. Schneider. A přitom stačilo tak málo, aby byl místo útlé hnědovlásky na jejím místě nějaký ten namakaný borec.

Tvůrce hry Shinji Mikami, který stojí například za takovými kousky jako je série Resident Evil nebo první Devil May Cry, měl totiž jasno o celém konceptu hry – tedy, že půjde o gamesu navazující na staré klasiky, co na Nintendo vycházely dříve. To, zda bude hlavní hrdina žena nebo muž, mu už bylo jedno, a tak tohle rozhodnutí nechal na jednom z grafiků, s tím, ať si nakreslí, co chce. S podobným přístupem je jasné, proč jsme se nakonec dočkali sličné Vanessy.

Co do příběhu P.N.03 nijak nešokuje. Vanessa se nechá najmout tajemným „Klinetem“, který ji poprosí, ať zneškodní skupiny zlých robotů, která masakruje nevinné kolonisty, a to včetně Vanessiných rodičů. To, že se samozřejmě nakonec ukáže, kterak se věci mají jinak, musí být jasné i předškolnímu dítěti.

Při samotné hře pak v rámci soubojů využívá Vanessa svého speciálního obleku, kterým může střílet energii přímo z dlaně či dělat komba (při správné kombinaci tlačítek), jimiž dostane několik nepřátel najednou.

Co ovšem dělá Vanessu docela výjimečnou oproti jiným hrdinkám, je její až chorobná láska k tanci. Vanessa vlastně celé své dobrodružství v P.N.03 protančí, a to doslova. Právě tenhle prvek tak způsoboval veselé situace, kdy člověk místo střílení do nepřátel fascinovaně sledoval lascivně se kroutící zadek hlavní hrdinky. Sami se můžete přesvědčit i v gameplay videu níže.

Ať už P.N.03 v hitparádách her skončilo jakkoliv mizerně (GameRankings 64%), tahle hra dala světu jednu z nejvíc cool hrdinek. A za to to rozhodně stálo.

 

Právě se děje

Další zprávy