Virtuální sexbomba: pubertální Ayumi

Karel Kreml
5. 5. 2009 0:00
Galerie sexy blondýnky
Foto: Hratelně.cz

Stejně jako Spejbl a Hurvínek, ani virtuální hrdinové nestárnou. To samé platí i na hrdiny něžného pohlaví, kteří se derou na naše obrazovky čím dál tím častěji. A ani tentokrát to nebude výjimka. Představujeme vám hlavní protagonistku bojové hry X-Blades, manga stylovou Ayumi.

Svou historií je ne nepodobná své kolegyni Nariko z Heavenly Sword. Rovněž neslavná minulost, rovněž v rytmu boje provázená přítomnost. Důležité je, že to těm rozzlobeným holkám sluší.

Před pradávnými a pradávnými lety na světě existovaly dvě bytosti, zástupci světla a temnoty. Světlo samozřejmě v dlouhém boji zvítězilo, temnotu uvěznilo do magického artefaktu a nechalo ho napospas zubu času. Nicméně pak na svět přišla Ayumi, rázná archeoložka v jistém slova smyslu, temnotu omylem osvobodila a nyní se snaží uvést věci opět dohromady.

Při cestě za napravením svých činů jí náramně slouží dvojice mečů a pistolí. Všechny své zbraně Ayumi ovládá mistrně, zubaté meče zvláště pak proti pozemním nepřátelům, zbraně proti těm okřídleným. Rovněž disponuje špetkou magie, díky které dokáže nadělat také hezkou paseku.

Sexy Ayumi už na první pohled dokáže zaujmout. Zaprvé tím, že na sobě skoro nic nemá, zadruhé tím málem, co na sobě má. Byť můžeme najít mnoho podob, vycházíme z té virtuální. Podprsenka, tanga, stehenní chrániče a lyžákovité boty. To vše sladěno do bílo-červeno-modré barvy.

Ve hře Ayumi netroškaří pubertálními řečičkami a tak vůbec se chová značně nedospěle. Nicméně její sexappeal a bojové schopnosti vše vynahrazují, a tak je možné jí tyto nedostatky odpustit. Podívejte se sami na naši galerii, kde se nachází i obrázky od fanoušků v rámci oficální soutěže, kterou tvůrci samotné Ayumy uspořádali. Některé obrázky pak skutečně stojí za to. Posuďte sami.

 

Právě se děje

Další zprávy