Virtuální sexbomba: Kitana

Radek Pergl
1. 5. 2008 0:00
Princezna s vražednými sklony.
Foto: Hratelně.cz

Slibovaný Mortal Kombat je tady a kým jiným bychom měli začít, než princeznou Kitanou. Jde o jednu z mála ženských postav této série, které mají dvě ruce, dvě nohy - tedy ten úplně nejlepší počet rukou a nohou - a pod rouškou neskrývají obrovské tesáky, nýbrž svůdné rty. A její pozadí, tedy hlavně pozadí jejího vzniku, je také zajímavé.

Kitana se objevila poprvé ve druhém dílu série a společně s Mileenou měla představovat ženskou obdobu bojovníků Sub-Zera a Scorpiona. Zajímavé je, že stejně jako tito dva slavní bojovníci, byly i holky vzhledově prakticky totožné - lišily se pouze barvou. Avšak co se škály pohybů týče, byla každá unikátní. A zejména Kitana v tomhle ohledu přímo excelovala. Vývojářům se totiž nepodařilo hru úplně vybalancovat, a tak bojovnice převyšovala všechny ostatní. Mohl za to chvat jménem „Fan Lift", kterým mohla protivníka kdykoliv znehybnit, a pak jej dodělat. Tento bug naštěstí vývojáři brzy objevili a odstranili.

- KOMPLETNÍ DATABÁZE VIRTUÁLNÍCH KRÁSEK

Atraktivní byla Kitana i díky netradičním zbraním - ocelovým vějířům. K ovívání je však princezna používala jen výjimečně, mnohem častější užití našly v řezání a sekání; ve fatalitě jménem „Head Chop" je Kitana využila k dekapitaci svého protivníka. Smrtící byl však i její šarm: po obdržení „polibku zkázy" se protivník nafouknul jako balón a praskl. Inspiraci k této fatalitě našli vývojáři v jedné bondovce.

Sexappeal byl také zbraní, jíž se princezna probojovala do jedné z titulních rolí filmových adaptací Mortal Kombatu. Její role se ujala půvabná modelka Talisa Soto. Nutno podotknout, že se filmové ztvárnění s tím herní toho herním dost rozcházelo a to jak v charakterizaci postavy, tak i v příběhovém pozadí.

V televizní sérii Mortal Kombat: Conquest ji pak ztvárnily herečky Audie England a Dara Tomanovich. Na motivy série byl pak ještě natočen kreslený seriál a vzniknul i komiks, jak bývá zvykem.


Profil

Jméno: Kitana
Povolání: princezna bojovnice
Oblíbené zbraně: ocelové vějíře
Hry: série Mortal Kombat

 

Právě se děje

Další zprávy