Virtuální sexbomba: Keaira

David Urbánek
13. 7. 2008 4:05
Odhalujeme prsa, nic pro slabé povahy!
Foto: Hratelně.cz

Náš víkend s Age of Conan úspěšně pokračuje, a tak jsme si pro vás připravili v rámci virtuálních sexbomb nikoho jiného než nádherně nebezpečnou hrdinku Keairu.

Ta se stala tváří Age of Conan už v době jeho vývoje, a to především díky značně odvážným „fotkám“ v Playboy, v němž vyšla po boku se Sarah Morrison, o níž jsme mluvili minulý týden (info zde). Co se týče osobní historie téhle potetované válečnice, tak byla v dětství zajata nepřátelským kmenem a ze strastiplného osudu ji zachránil sám Conan, ještě v době, než se stal králem. Keaira je mu za toto nadosmrti zavázána a udělá tak pro slavného barbara snad cokoliv. Funguje jako šéfka podzemní sítě zvědů a tvoří tudíž vlastně jakési uši a oči vysvalenému králi.

V souvislosti s Keairou pak bylo často zmíněno, že krom její mrštnosti, je tahle krasavice zatraceně dobrá (a především lačná) v posteli. Tak byl pojat i její celkový vzhled, jež tyto vlastnosti měl jasně vyzařovat.

Zajímavé je, že v rámci jejího hypování, které se točilo především kolem prosincového Playboye, se na internetu objevili i spekulace ohledně podoby s Natalie Portman. Nám se příliš nezdá. Spíš nám to připomíná teorie kolem Eliky z chystaného Prince of Persia (čtěte zde). Jak je vidět, stačí pěkná počítačová hrdinka a už připomíná Portmanovou. Keaira je jinak charakter vytvořený čistě pro onlinovku a v původních Howardových románech se nevyskytuje.

Jestli vás pak zajímá recenze na hru, čtěte zde. Pokud se ale chcete podívat jen na pěknou animovanou hrdinku, mrkněte na naši galerii.

 

Právě se děje

Další zprávy