Virtuální sexbomba: bojovnice Glorie

Lukáš Bašta
7. 2. 2008 9:33
Adeptka na nejvíc sexy ženskou postavu?
Foto: Hratelně.cz

"Kamera se točí, zpomalovačky vám dávají vychutnat decimované nepřátele a hlavně neuvěřitelně sexy vymodelované tělo vnadné Glorie. Ta má hadříky zakryté jen to nejnutnější, aby se hra vůbec mohla prodávat, a nepřátele kosí v pózách, díky nimž bude mít kriminálka Las Vegas tolik vzorků vaší DNA, že by to vystačilo na několik seriálových sérií... více v naší recenzi."

Pokud bychom měli vyjmenovat jenom jednu věc, díky níž si nás Devil May Cry 4 získalo, byla by to jednoznačně bojovnice Glorie, která do puntíku splňuje vsechny představy zasněných fantazáků a pařanů. Porcování démonů v jejím podání je prostě balet a stejně tak vedli autori kameru, která během vykopnutí jede podél jejích dlouhých nohou nebo ji sleduje při zabíjení nepřátel ve značně dvousmyslných pózách - podívejte se na konec našeho videa!

Glorie je tajemná bojovnice, která do řádu vstoupila nedávno, nicméně hodně rychle se vyšplhala na vedoucí pozice. To jí samozřejmě spousta lidí závidí, ale na druhou stranu jsou si všichni vědomi toho, jak schopná (a hlavně sexy) bojovnice to je. Právě proto je vyslána pronásledovat Nera, jehož čerstvě odhalené démonické schopnosti by mohli v řádu dobře využít.

Pozor spoiler! Věci se však ve výsledku mají jinak. Aniž by to kdokoliv z řádu tušil, vnadná bojovnice s bilými vlasy, bujným poprsím a řádnou dávkou pleťového oleje je totiž prevlečená pravá ruka Danteho, Trish.

 

Právě se děje

Další zprávy