Virtuální sexbomba: Avalon

David Urbánek
27. 7. 2008 0:00
Pozor! Nedívejte se hrdince na ňadra nebo vás sekne obouručním mečem!
Foto: Hratelně.cz

Přiznejme si to, naše virtuální sexbomby jsou stejně nakonec hlavně o těch prsou. Tak jsme se to tentokrát rozhodli zkrátit. O hrdince, kterou vám chceme představit totiž není moc známo, na druhou stranu, jen proto, že neexistují její biografické údaje, vám přece nemůžeme ubrat pohled na takové tělo.

Avalon, hrdinka ze hry Hellgate: London se svlékla pro časopis Playboy podobně jako už dříve námi představené postavy (nebezpečná Keaira z Age of Conan nebo dechberoucí Sarah Morrison z Tabula Rasa). Avalon je templářkou jako řemen (a že by potřebovala naplácat)a mezi její koníčky patří broušení mečů a rituální koupele.

Nevíme toho sice mnoho, ale mydlinkovou koupel by s ní rád absolvoval nejeden hráč Hellgate. V době, kdy vycházel Playboy s touhle krasavicí, byla brána do pekla otevřena sotva měsíc. Každá publicita byla v takovém případě dobrá. Pokud vás mrzí, že jste se nedozvěděli nic fascinujícího, dáme vám jako bonus video ze zmiňované hry. Samozřejmě se svlékacím módem.

Jestliže je vám pak víc než 18, můžete si zmíněný patch stáhnout zde. A pro ty, co hru nevlastní, tu máme alespoň onen obrázek z Playboye v obřím rozlišení (2735 x 3500).

 

Právě se děje

Další zprávy