Virtuální sexbomba: Alicia

Radek Pergl
10. 4. 2008 0:00
Čarodějka, která to dotáhla až do Playboye!
Foto: Hratelně.cz

Sexy hrdinka je základ! To není pravidlo, to je přímo zákonitost. Když totiž obsadíte do hlavní role své hry krasavici, ušetříte za reklamu. Herní magazíny ji samy profláknou - zadarmo a rády. A pokud se vám opravdu povede, tak kdoví, třeba zazáří i mimo herní realitu. Alicia Claus, hrdinka hry Bullet Witch, by o tom mohla vyprávět. Tahle moderní čarodějka totiž dostala svou hru až na stránky časopisu Playboy. Stačilo jen rozepnout podprdu...

Čtěte také:

Videoherní sexbomby: Farah
Videoherní sexbomby: Joanna
Videoherní sexbomby: Kasumi
Videoherní sexbomby: Ada
Videoherní sexbomby: Trish
Videoherní sexbomby: Elexis
Videoherní sexbomby: Glorie
Videoherní sexbomby: Carla
Videoherní sexbomby: Mai
Videoherní sexbomby: Hana
Videoherní sexbomby: Rachel
Videoherní sexbomby: Taki
Videoherní sexbomby: Jill
Videoherní sexbomby: Lara Croft
Videoherní sexbomby: Bloodrayne

Ladné křivky pak dokonce okouzlily i některé recenzenty. Poznáte je snadno; jde o pány, kteří udělili hře Bullet Witch vysoké hodnocení. Ve skutečnosti jde totiž o slátaninu přinejlepším průměrnou, což dosvědčují i (většinové) střízlivé kritiky redaktorů, kteří se šarmem a kouzly čarodějky nenechali omámit.

Bullet Witch předhazuje hráčům již mnohokrát zažitý scénář o útoku armády démonů na nebohé pozemšťany. Události, které vedly k otevření pekelných bran, se vyjasní až v průběhu hry, mezitím však démoni pobijí několik miliard lidí. Vnadná čarodějka do příběhu vstupuje, když se dozví, že má padnout i město, ve kterém žije. Alicia proto čapne své "hi-tech koště", které dokáže sesílat kouzla, ale zároveň funguje také jako střelná zbraň, a vydá se démonům v ústrety. Způsob, jak zlikvidovat všechny zlé síly, čarodějka sice neobjeví, ale město nakonec zachrání... a mezitím najde i svého otce.

A to vše se dá zmáknout za necelé tři hodinky. Krátká trvanlivost je však tím nejmenším zlem, kritiku si vysloužily snad všechny aspekty hry. Strhán byl dokonce i dabing, který má mimochodem na triku slečna, jež namlouvá Ashe, hlavního hrdinu pokémonských seriálů, filmů a her. Ano, toho klučinu, který se celý život tahá se žlutou myší. Tak co, ještě vám přijde Alicia atraktivní?

Profil

Jméno: Alicia Claus
Povolání: čarodějka
Oblíbené zbraně: Gunrod
Hry: Bullet Witch

 

Právě se děje

Další zprávy