Videoherní sexbomby: Mia

Radek Pergl
17. 4. 2008 0:00
Sexy závodnice (tentokrát z masa a kostí).
Foto: Hratelně.cz

Konečně "virtuální sexbomba", která zavře pusu všem těm, kteří považují obdivování videoherních hrdinek za zvrhlost největšího kalibru. Závodnice Mia totiž není žádná manga kráska, ani dílo šikovných grafiků, nýbrž člověk! Nyní si tedy můžete vyzdobit plochu operačního systému fotkou "herní hrdinky" bez obav z toho, že byste byli svými přáteli bez fantazie považováni za perverzáky.

Postavu Miu Townsend, která se objevila ve hře Need for Speed: Most Wanted, ztvárnila modelka a příležitostná herečka Josie Maran. Ta byla zároveň tváří hry jako takové. Předešlý díl série, Need for Speed: Underground 2, zase propagovala modelka Brooke Burke. Na rozdíl od Josie, která se mihla v několika herních filmečcích, byla však Brooke k vidění víceméně pouze na statických, komiksově laděných předělech.

Čtěte také:

Videoherní sexbomby: Alicia
Videoherní sexbomby: Farah
Videoherní sexbomby: Joanna
Videoherní sexbomby: Kasumi
Videoherní sexbomby: Ada
Videoherní sexbomby: Trish
Videoherní sexbomby: Elexis
Videoherní sexbomby: Glorie
Videoherní sexbomby: Carla
Videoherní sexbomby: Mai
Videoherní sexbomby: Hana
Videoherní sexbomby: Rachel
Videoherní sexbomby: Taki
Videoherní sexbomby: Jill
Videoherní sexbomby: Lara Croft
Videoherní sexbomby: Bloodrayne

Vraťme se ale k Josie alias Mie! Ta ve hře vystupuje jako členka gangu elitních streetracingových závodníků vedených jakýmsi Razorem. Ano, přesně toho gangu, který máte za úkol pokořit. I navzdory tomu si získáte její sympatie (vidí ve vás potenciál). Mia se zkrátka rozhodne, že vám podá pomocnou ruku.

Začne to tím, že vás vytáhne z basy, do které jste zahučeli, když vás uprostřed ilegálního závodu "náhodou" zradilo auto. Následuje úvod do tajů pravidel závodů, dárek v podobě PDA, s jehož pomocí můžete navštěvovat policejní databázi, a taktické rady. Každý z patnácti závodníků, se kterými se utkáte, je z jiného těsta, a tak se vám služby vaší sexy poradkyně budou určitě hodit. A nakonec vás dokonce zachrání před dalším zatčením...

I přesto, že vás Mia provede prakticky celou hrou za ručičku, o ní samotné se toho moc nedovíte - snad jen to, že nerada prohrává. Stejně "prázdné" jsou i rozhovory o hře s modelkou Josie: roli jí dohodil její agent, dobře se s ní ztotožnila, protože má ráda rychlá auta a dokonce i jedno vlastní (Volvo S60-R), streetových závodů se zúčastnila i ve skutečnosti atd.


Profil

Jméno: Mia Townsend
Povolání: závodnice
Oblíbené zbraně: Volvo S60-R
Hry: Need for Speed: Most Wanted

 

Právě se děje

Další zprávy