Videoherní sexbomby: Elexis

Radek Pergl
14. 2. 2008 0:00
Latexová vědátorka.
Foto: Hratelně.cz

Na jedné straně máte sympatické, oduševnělé hrdinky, které jsou plnohodnotnou součástí herního příběhu, na straně druhé pak - bez urážky - "laciná lákadla", která mají strhnout pozornost pokud možno co nejširší skupiny lidí. Do kterépak asi skupiny patří Elexis Sinclair?

Z popisu ale může působit sympaticky. Je sexy, velmi inteligentní a úspěšná... Tato charakteristika jistě sedí, ale není úplná, pokud nedodáme, že "sexy" znamená "nacpaná v latexu", "inteligentní" znamená "šílený vědátor" a za slůvkem "úspěšná" že se skrývá "bohatá a mocná díky kontaktům se zločinci". Vývojáři zkrátka chtěli hru profláknout za každou cenu.

Čtěte také:

Videoherní sexbomby: Nina
Videoherní sexbomby: Gloria
Videoherní sexbomby: Nina
Videoherní sexbomby: Carla
Videoherní sexbomby: Nina
Videoherní sexbomby: Hana
Videoherní sexbomby: Rachel
Videoherní sexbomby: Taki
Videoherní sexbomby: Jill
Videoherní sexbomby: Lara Croft
Videoherní sexbomby: Bloodrayne

V prvním díle série SiN, kde mimochodem ztvárnila Elexis roli "hlavního padoucha", se objevila spousta lechtivých náznaků. Za pomoci cheatu bylo dokonce možné navštívit Elexis během "její chvilky" v bazénku a pomocí dalšího cheatu ji dokonce obnažit. V pokračování jménem SiN Episodes designéři Elexis omladili a sexy scénku s koupelí zopakovali. A jako by to nestačilo, k propagaci hry si lidé z Ritual Entertainment najali Biancu Beuachamp, modelku, která se proslavila svými fetišistickými fotografiemi. Nutno však dodat, že Elexis dostala hru, byť nešlo o žádnou pecku, na obálky časopisů (mimo jiné i českého Levelu).

Přejděme ale k Elexis samotné! Jak to, že se z ní vůbec vyklubala taková potvora? Jak už tomu tak bývá, je to úplná náhoda. Jako malá cestovala Elexis se svými rodiči-vědci po světě, výlety však skončily okamžikem, kdy byla v brazilské džungli nakažena jakousi vzácnou chorobou. Po dlouhé léčbě provázené vážnými komplikacemi se ale nakonec Elexis uzdravila a její otec se zapřísáhl, že najde způsob, jak vzdorovat smrti. Na jeho výzkum pak navázala sama Elexis a vyvinula sérum, které nejenže prodlužovalo lidský život, ale dokonce zdokonalovalo vlastnosti člověka - tedy hypoteticky. Z testování séra ale nakonec vzešli hrůzostrašní mutanti... a dál už to znáte.

Profil

Jméno: Elexis Sinclair
Povolání: genetik, CEO SinTEK Industries
Oblíbené zbraně: -
Hry: SiN, SiN Episodes: Emergence



 

Právě se děje

Další zprávy