Videoherní sexbomby: Christie

Radek Pergl
23. 5. 2008 0:00
Brazilská kráska rozvlněná capoeirou.
Foto: Hratelně.cz

Paleta bojovníků Tekkenu je mimořádně pestrá; kromě víceméně klasických bijců čítá také zástupce zvířecí říše, roboty, figuríny ale - a to nás zajímá - nadpozemsky krásné bojovnice. Jednu z nich, blondýnku Ninu Williams, jsme si již představili dříve. Dneska uděláme radost fanouškům zrzek, do hledáčku jsme si totiž vzali exotickou Christie Monteiro.

Christie je vnučkou mistra capoeiry, nicméně umění boje jí dědeček nepředal přímo, nýbrž prostřednictvím Eddyho Gorda. Eddy se se starým mistrem seznámil ve vězení, kde měl dost času ke studiu a tréninku tohoto brazilského umění. Když Eddy kriminál opouštěl, musel slíbit svému učiteli, že začne trénovat jeho vnučku, a tak se i stalo. A jelikož byla Christie přirozeným talentem, naučila se bojovat za pouhé dva roky. Jakmile Eddy splnil svůj slib, vydal se hledat pomstu za smrt svého otce. Ve čtvrtém dílu série se proto Eddy neobjevuje v základní sestavě bojovníků, takže Christie vlastně představuje jakousi náhradu.

- KOMPLETNÍ DATABÁZE VIRTUÁLNÍCH KRÁSEK

Příběh pátého Tekkena vyprávím o návratu mistra capoeiry z vězení. Radost však rychle vystřídá smutek, jelikož se Christie dozví, že dědeček je vážně nemocen a že mu zbývá pouze půl roku života. Léčba je možná pouze za použití technologie od Mishima Zaibatsu, syndikátu ovládaného rodem Mishima. Christie se tedy vydává do pátého turnaje s cílem získat lék.

Výprava končí neúspěchem. Christie je poražena, vrací se domů do Brazílie, avšak doma nenachází ani dědečka, ani Eddyho. Krátce na to dostává informaci, že děda leží v jakési nemocnici patřící Mishima Zaibatsu a aby zjistila, kde se ústav nachází, vstupuje Christie do šestého turnaje...

Profil

Jméno: Christie Monteiro
Povolání: -
Oblíbené zbraně: -
Hry: série Tekken

 

Právě se děje

Další zprávy