Tvůrci Angry Birds přišli s novou hrou Bad Piggies

tl
4. 10. 2012 18:10
Hra Bad Piggies z dílny společnosti Rovio by ráda zopakovala úspěch Angry Birds
Foto: Aktuálně.cz, Rovio.cz

Finská firma Rovio vydala novou hru s názvem Bad Piggies a doufá, že bude mít stejný úspěch jako populární Angry Birds, kteří po tři poslední roky vládly žebříčkům nejstahovanějších aplikací.

Hra Bad Piggies se odehrává ve stejném prostředí jako Angry Birds, tentokrát se ale role otočily a hlavními protagonisty už nejsou ptáci, ale zelená prasata, která bylo nutné v původních Angry Birds zabíjet.

Cílem hry už není ničit, ale naopak stavět. Hráč musí pro své zelené prase vytvořit s různých dílů vozidlo, se kterým následně projede celou mapu. V počátcích hry stačí postavit jednoduché vozítko se dvěma koly, později je už nutné vymýšlet důmyslnější zařízení, která jsou i schopna létat.

Náročnost hry možná uškodí jejímu úspěchu

Systém hry Bad Piggies je rozhodně o něco složitější než u Angry Birds, což jí možná může uškodit, protože bude poměrně náročná a možná nezábavná pro občasné hráče či menší děti. Je tedy pravděpodobné, že Bad Piggies takového úspěchu jako Angry Birds nedosáhnou.

Nová hra se zelenými prasaty v hlavní roli je zatím k dostání ve verzích pro Android, iOS, PC a Mac. Verze pro iPhony stojí jeden dolar, pro iPady tři dolary. Pro zařízení s Androidem jsou Bad Piggies zdarma, během hraní ale na displeji vyskakují reklamy

--------------------------------------------------------------------------------

Zkuste online hry.

 

Právě se děje

Další zprávy