The Dark Knight - první žhavé detaily o hře!

Josef Kníže
12. 8. 2008 12:25
Neoficiální zdroj odkryl pavučinu tajemství.
Foto: Hratelně.cz

Jak jste možná slyšeli, oficiální hra dle posledního filmového dílu Batmana jaksi odešla do věčných lovišť. To by však vzhledem k enormnímu úspěchu filmu bylo více než pošetilé a dle dostupných informací naštěstí nebude. Ačkoli žádné oficiální objevy a informace o hře dle filmu neproklouzly, máme také své neoficiální zdroje, které tahají za nitky. A jak hra zatím vypadá?

Hry se ujalo studio Pandemic (což už jakž takž víme) a zatím se jedná o poměrně rané stádium vývoje. Velká porce hry má být pojata v GTA stylu, tedy volného pohybu po městě Gotham. Batman bude kromě batmobilu vlastnit také přitahovací hák, což mu pomůže ke slaňování budov a la Spiderman.

Zatím se zdá, že souboje nevypadají nejlépe. Částečně kvůli divně volnému kamerovému systému, částečně kvůli špatně vychytaným bojům tělo na tělo, a také částečně kvůli velmi omezenému počtu komb a úderů, jež má Batman k dispozici, což může celou akci rychle unudit. Hra samozřejmě zatím nebyla ani oficiálně oznámena, natož aby bylo označeno datum vydání, proto mají vývojáři ještě dost času na vychytání podobných vychytávek. Další zdroj naštěstí tvrdí, že Pandemic trochu popustili úzdu a ačkoli je hra inspirována filmem The Dark Knight, odehrává se až po konci filmového příběhu, což zajisté dává vývojářům značnou volnost a další zajímavé zápletky do zásoby.

Další informace o hře již brzy.

 

Právě se děje

Další zprávy