Sexy Grace Kim: Od her k erotickému časopisu

David Urbánek
25. 10. 2008 0:00
Bývalá zaměstnankyně Activision je Playmate měsíce.

Měsíc listopad zná už svojí Playmate, a to není nikdo jiný, než Grace Kim, nyní již bývalá zaměstnankyně Activision, kde se starala o PR k populární hře Guitar Hero (recenze zde). To, že má Playboy k videohrám vřelý vztah, a podobnou celebritu hráčského světa uvítal s radostí, asi netřeba podrobně vysvětlovat. Vždyť kdo by neznal každoroční speciál s odhalenými virtuálními krasavicemi(galerie zde)!

Gracina cesta z marketingového oddělení Activision rovnou do Playboy Mansion by mohla přeci jen nejednoho překvapit. Co k tomu pohlednou asiatku vedlo? Jak sama v rozhovoru pro Kotaku.com přiznává, mohla za to do jisté míry náhoda. Její kamarádky v roce 2007, chtěli jít na Halloween Party, pořádanou Playboyem. Aby se i Grace mohla zúčastnit, poslala svoje fotky, a hned druhý den už jí přišla pozvánka, zda by nechtěla dělat Playmate.

Foto: Playboy

Zprvu měla v plánu ponechat si svojí práci jako PR, ale po čase se ukázalo, že to zkrátka nejde. Focení zabíralo příliš času a šéfové z Activision měli plné hlavy propagace Guitar Hero: Aerosmith a Guitar Hero pro Nintendo DS. Neustálé výmluvy Kimové už je začali štvát, a tak docházelo k vzájemné nespokojenosti. Ta nakonec vyústila v to, že Grace před pár týdny nadobro Activison opustila a začala se naplno věnovat práci jako Playmate.

Foto: Playboy

Zřejmě i to mělo za následek, že se konečně přiznala k faktu, který asi mnoho jejích bývalých zaměstnanců nepotěší. Půvabná kráska totiž paří raději konkurenční Rock Band od EA. S tím je také focena v rámci fotosetu pro listopadový Playboy. Jak sama říká: „Když pracujete pro něco, co máte rádi, může to zabít veškeré nadšení. Obzvlášť když pak děláte PR. Moje práce pro Activision a Guitar Hero zazdila moje hraní, protože jsem na tom dělala celý den.“

Sama Grace se ale za vášnivou gamerku nijak nepovažuje. Přiznává, že asi před šesti měsíci hrála Call of Duty 4 s dalšími pěti lidmi online. Příliš se jí ale nedařilo, a jak se pro Kotaku svěřila, byla by ráda mnohem lepší hráč. Dle jejích slov je například taková Jo Garcia (Cybergirl roku 2008 - video zde) mnohem, mnohem lepší hráčka.

Foto: Playboy

Grace Kim hraje jinak na PS3. Na oblíbenou otázku, zda PS3 nebo Xbox 360 pak odpovídá jednoduše: „To je jako byste srovnávali Lamborgini a Pinto.“ Na PS3 pak začala hrát, když ji pro ni konzoli pořídil její dnes už bývalý přítel. A proč bývalý? Zkrátka ne každý unese myšlenku, že jeho slečna je dívkou měsíce v Playboyi.

Pokud vás pak Grace zaujala, vezte, že má velmi speciální úchylku na oholené hlavy. Má ráda ten pocit, když je to jako chloupky na meruňkách. No, vcelku zajímavé.

Další fotky Grace Kim si můžete prohlédnout na oficiálních stránkách Playboye, popřípadě na jejím MySpace.

 

Právě se děje

Další zprávy