Samsung Galaxy S4 se bude zřejmě prodávat už v březnu

tl
17. 9. 2012 17:21
Podle jihokorejského tisku bude Samsung Galaxy S4 představen na MWC 2013 v Barceloně
Telefon Galaxy S3 od společnosti Samsung
Telefon Galaxy S3 od společnosti Samsung | Foto: itaci.cz

Telefon Samsung Galaxy S3 je k dostání teprve od června a už nyní se začíná hovořit o jeho nástupci. Podle informací listu The Korea Times se už na smartphonu Galaxy S4 začíná pracovat a Samsung ho chce představit už na únorové konferenci MWC 2013, která se bude konat v Barceloně. Korejskému deníku to údajně potvrdil zaměstnanec Samsungu, který dodal, že nová vlajková loď se do prodeje má dostat už v průběhu března.

Nový zabiják iPhonu?

Pokud Samsung skutečně začne nástupce Galaxy S3 prodávat už v březnu, bude to přinejmenším poněkud nezvyklé. Ve světě smartphonů totiž nové modely nahrazují ty staré většinou po jednom roce, nikoliv už po devíti měsících, jak tomu může být v případě Galaxy S4.

Na druhou stranu podle většiny analytiků se bude Samsung snažit přijít s novou vlajkovou lodí spíše co nejdříve a to hlavně kvůli nedávno představenému iPhonu 5, který je momentálně asi největším konkurentem Samsungu Galaxy S3.

Jakou bude mít nový smartphone podobu a výbavu se samozřejmě zatím neví. Spekuluje se ale o pět palců velkém displeji, čtyřjádrovém procesoru a podpoře sítí LTE.


 

 

Právě se děje

Další zprávy