Samsung Galaxy S Duos: Konečně slušný Dual SIM telefon

tl
5. 9. 2012 6:39
Samsung dal původnímu Galaxy S nový procesor a druhý slot na SIM kartu
Foto: androidauthority.com

Telefony s dvěma sloty na SIM kartu jsou velmi užitečná zařízení, zejména pro lidi, kteří chtějí používat své pracovní i soukromé číslo v jednom zařízení. Bohužel zejména kvůli obstrukcím operátorů je na trhu takových telefonů stále poměrně nízký počet, a pokud se nějaké Dual SIM telefony do prodeje dostanou, většinou svou výbavou zrovna nenadchnou.

Tuto situaci by mohl o něco vylepšit nový telefon Galaxy S Duos, který před nedávnem představila společnost Samsung. Jak už z názvu vypovídá, jedná se o telefon podobný původnímu Galaxy S. Jeho hardware byl ale poněkud upraven a přidán byl jeden slot na SIM kartu navíc.

Konečně slušnější Dual SIM telefon

Uvnitř telefonu nalezneme 1GHz procesor Snapgragon doplněný 512MB operační paměti a 4GB interní pamětí s možným rozšířením pomocí SD karty až o 32GB. Galaxy S Duos nechybí ani operační systém Android 4.0 s grafickou nástavbou TouchWiz 4.0, která se nachází i v Samsungu Galaxy S3. Grafické prostředí telefonu je zobrazováno skrze čtyřpalcový TFT displej.

Obě SIM karty běží po celou dobu provozu telefonu v režimu „Dual SIM Always On", což znamená, že obě jsou neustále na příjmu. Uživatel tak bude schopen pomocí tlačítka na horní liště displeje přepínat mezi dvěma příchozími hovory.

V České republice se telefon začne prodávat v průběhu září za doporučenou cenu 6 999 Kč.


 

 

Právě se děje

Další zprávy