Samsung Galaxy Camera je k dostání na českém trhu

tl
7. 12. 2012 16:28
Foťák s Adroidem Galaxy Camera od Samsungu je již v prodeji
Foto: SAMSUNG.COM

Na konci srpna během veletrhu IFA Samsung zaujal svým novým foťákem Galaxy Camera, který se od běžných fotoaparátů liší přítomností operačního systému Android. Nyní je toto zařízení dostupné už i na českém trhu.

Galaxy Camera nabízí 16 megapixelů a 21x optický zoom, do jeho výbavy patří také LCD displej s úhlopříčkou 4,8 palce a roličením 1280 x 720 pixelů. O hladký chod systému Android 4.1 se stará čtyřjádrový procesor s frekvencí 1,4GHz, fotky lze ukládat do 8GB interní paměti, kterou lze rozšířit pomocí microSD karet.

S foťákem Galaxy Camera se lze také připojit k internetu a to buď pomocí Wi-Fi, nebo přes 3G a 4G sítě. Fotky tak lze hned z přístroje ukládat na cloudová úložiště nebo je sdílet na Facebook a další sociální sítě. Vzhledem k tomu, že je ve foťáku systém Android, lze do něj také stahovat všechny aplikace z obchodu Google Play. Kromě toho je ale také Galaxy Camera vybaven několika speciálními funkcemi pro práci s fotkami.

Galaxy Camera se v České republice prodává za doporučenou cenu 12 999 korun. K foťáku je dodávána také SIM karta umožňující přístup k datovým službám.

 

 

 

 

Právě se děje

Další zprávy