Prvním milionářem z Google+ je Britney Spears

Adam Fiala
21. 12. 2011 2:23
Google+ zná svého prvního uživatele s milionem followerů. Je jím Britney Spears
Britney Spears a Jason Alexander  Manželství: 55 hodin   Jason Allan Alexander byl zpěvaččiným prvním manželem. Potkali se v rodném městě Kentwood v Louisianě. Vzali se během bouřlivého večírku v Las Vegas. Zpěvaččini právníci zařídili rozvod. Britney nakonec celou svatbu označila za vtip.
Britney Spears a Jason Alexander Manželství: 55 hodin Jason Allan Alexander byl zpěvaččiným prvním manželem. Potkali se v rodném městě Kentwood v Louisianě. Vzali se během bouřlivého večírku v Las Vegas. Zpěvaččini právníci zařídili rozvod. Britney nakonec celou svatbu označila za vtip. | Foto: Reuters

Společnost Google spustila svůj projekt sociální sítě teprve v červnu, Google+ se bleskově stihl rozšířit. Nedávno také po vzoru Facebooku umožnil Google+ vytvářet stránky firem a značek. V polovině prosince se první osoba dočkala miliontého followera, respektive člověka v kruhu. Stala se jím Britney Spears.

Ze zpěvačky lákadlem bulváru

Pěvecký idol z přelomu tisíciletí má nejlepší roky své pěvecké kariéry za sebou. Musí se však uznat, že se v posledních několika letech úctyhodně pokouší Britney Spears o návrat do první ligy pěveckého showbusinessu. Zároveň se tím snaží přebít auru magnetu bulvárních novin. O její osobu stále roste zájem, což dokazuje prvenství na sociální síti Google+.

Na druhém místě Larry Page

Známý byl ve své době první milionář sítě Twitter. Stal se jím Ashton Kutcher, který ze své pozice populární herecké hvězdy a manžela Demi Moore nabíral na tweetovací službě dost příznivců. Twitter ale na první milion čekal dlouho. Služba vznikla v roce 2006 a Kutcher oslavil kulatého followera až tři roky poté. V případě Google+ předběhla o několik desítek tisíc lidí Britney Spears jednoho ze spoluzakladatelů Googlu Larryho Page.

 

Právě se děje

Další zprávy