Pre-teen Raider: Dvanáctiletá Lara Croft v akci

Patrik Khudhur
13. 8. 2007 9:13
Lara Croft a její dětská dobrodružství.

Na stránkách GameTap dostali zajímavý nápad. Když už existuje mladý Indiana Jones, mladý Herkules, a dokonce i mladý Superman, proč by se stejné pocty neměla dočkat i světoznámá archeoložka Lara Croft?

Tvůrci GameTapu se tedy kvůli 8. dílu z animovaného seriálu "Re-Visioned Tomb Raider" spojili se zkušenou autorkou komixových titulů Gail Simonovou, a vrhli se na produkci "Pre-teen Tomb Raidera". Úchylné jedince mezi vámi teď asi zklameme, ale opravdu nejde o pedofilův splněný sen (i když je pravda, že název mohl být zvolen citlivěji). Pre-teen Tomb Raider je krátký (asi 6:30 min.) animovaný počin s mladou Larou v hlavní roli. Ti, kteří nechtějí vědět nic o příběhu, nechť přestanou číst ... TEĎ!

Takže můžeme? Dobrá tedy. Na počátku Lara kamarádkám ukazuje starobylou zlatou dýku, kterou ukradla ze školní sbírky. Načapá jí však ředitelka, artefakt jí zabaví a ještě dá Laře přednášku o správném chování. K večeru se tedy mladá studentka rozhodne pomstít a znovu se dýky zmocnit. Hlídacího psa uplatí kotletou, nočnímu strážnému uteče, a starožitnosti se obratně získá zpět. K tomu ředitelce neopomene přichystat také malé překvapení... Ale víte co? Stejně se na to radši koukněte sami, stojí to za to.



Autor pracuje jako redaktor ve společnosti IDG

 

Právě se děje

Další zprávy