Pokerová hráčka Jennicide se ráda svléká

Patrik Khudhur
21. 2. 2008 0:00
Hráčka Jennifer Leighová půjde do Playboye.
Foto: Hratelně.cz

Čtyřiadvacetiletá Leighová, která se svlékla již v pánském magazínu FHM, nyní povolila nátlaku Playboye a ukáže se v celé své kráse také jeho čtenářům. Sexy Jennifer se tedy stane svlečenou - a to doslova - dámou ženského pokeru. V papírovém dítku pornokrále Hugha Hefnera se sličná diva objeví v květnu. Věnováno ji přitom bude celých šest stran, takže se jistě máme na co těšit. Že herečka kývla na Hefnerovu nabídku, však není až takovým překvapením, vzhledem k tomu, že se již dříve aktivně účastnila tvorby vlastních lechtivých snímků.

Jennifer Leighová je vášnivou hráčkou jak živého pokeru, tak pokeru na síti a vystupuje pod přezdívkou Jennicide. Poměrně známou se v pokerové komunitě stala již v roce 2004, kdy den co den trávila každou volnou chvíli hraním low-limit turnajů. Již tehdy upoutala pozornost tisíců svých protivníků. V roce 2005 pak na veřejnost pronikly některé její odvážnější snímky, na nichž je zachycena webovou kamerou při hraní pokeru on-line. Její popularita dle očekávání potom ještě mnohonásobně stoupla, hrát s ní chtěl úplně každý. Rok poté si Jennifer uvědomila, že by z toho mohla vytěžit ještě více.

Díky své nebývalé popularitě mezi pokerovými hráči měla jistotu, že o ní je zájem. Nechala si tedy zvětšit prsa a nastoupila kariéru modelingu. Kromě různých focení (třeba pro již zmiňovaný FHM) plánovala také bláznivé promoakce jako hraní na turnajích WSOP ve spodním prádle (což se bohužel zatím neuskutečnilo). V roce 2007 její snaha přinesla ovoce a Jennifer podepsala smlouvu s jistým provozovatelem on-line pokeru. Přesný rozsah této spolupráce není veřejnosti znám, ale mimo jiné jde o to, že za ní daná společnost bude platit buy-iny na různé pokerové turnaje výměnou za reklamu. Jennicide díky tomu nyní hraje spíše než on-line živý poker, doufejme, že brzy konečně i ve spodním prádle.

 

Právě se děje

Další zprávy