Nový telefon LG jde proti iPhonu a Galaxy S6, podívejte se

Nový telefon LG jde proti iPhonu a Galaxy S6, podívejte se
LG představilo v Londýně svou novou vlajkovou loď jako poslední z velkých výrobců telefonů s Androidem. U LG G4 věnovala firma velkou pozornost designu. Hlavní hvězdou má být model s koženým zadním krytem ve světle hnědé barvě, která časem získá unikátní patinu.
Uživatele má vedle designu nalákat fotoaparát, který má světelnější optiku, o 40 procent větší snímací senzor a vylepšenou tříosou stabilizaci obrazu. Jednoduše řečeno, slibuje lepší snímky za všech podmínek.
Telefon má nový displej s úhlopříčkou 5,5“ a rozlišením 2560 x 1440 bodů, hlavní změnou je vyšší jas a kontrast a věrnější, sytější barvy, které vyniknou ve srovnání s loňským modelem.
LG je letos jediný velký výrobce, který u vlajkové lodi nabízí vyměnitelnou baterii i podporu paměťových karet. Kapacita baterie je 3000 mAh a telefon má na jedno nabití vydržet ještě déle než LG G3.
Foto: Otakar Schön
Otakar Schön
29. 4. 2015 18:05
Novinka LG G4 konkuruje nejlepším smartphonům na trhu novým typem obrazovky, fotoaparátem s vlastnostmi zrcadlovky a neotřelým designem. V Česku se dá objednat za 16 tisíc korun.
 

Právě se děje

Další zprávy