Technické novinky, které jste v roce 2011 neměli minout

Technické novinky, které jste v roce 2011 neměli minout
MOTOROLA XOOM - únor 2011 První tablet s operačním systémem Android 3.0 Honeycomb, který se stal odrazovým můstkem pro všechny další tablety s tímto systémem. I přes všechny technické nedostatky s kterými se  XOOM potýkal, můžeme o něm hovořit jako o jednom z nejočekávanějších tabletů roku.
Nintendo 3DS - únor 2011 První a zatím jediná přenosná konzole schopná zobrazovat hry ve 3D bez použití speciálních brýlí. Ač se neprodává tak, jak se čekalo, jistě bude v budoucnu ukazovat cestu mnohým obdobným zařízením. V průběhu roku Nintendo 3DS zlevnilo natolik, že si ho může dovolit opravdu každý.
Apple iPad 2 - březen 2011 Kvalitně zpracovaný tablet se skvělým operační systém. Nepsaný zlatý standard a vzor pro všechny existující tablety.
Sony Ericsson Xperia Play - duben 2011 Velmi očekávaný chytrý telefon běžící na platformě Android skloubený s ovládacím panelem přenosných herních konzolí. Ač se přístroj neujal tak jak dle očekávání měl, ukázal, že koncept telefonů a herních konzolí není mrtev a má cenu v něm pokračovat. Hry na Xperia Play jsou skvělé, jen je jich málo.
Foto: MOTOROLA.COM
1. 12. 2011 0:01
 

Právě se děje

Další zprávy