Modelka Francesca jako Cortana ze hry Halo

Radek Pergl
20. 3. 2008 11:39
Kam se hrabe živá Lara Croft!
Foto: Hratelně.cz

Doposud jsme věřili, že i cosplay (převlékání se za oblíbené filmové či herní hrdiny) má své meze. Dát dohromady kostýmy některých oblíbených postav a zejména jde-li o hrdiny japonských herních sérií, jejichž designéři mají opravdu bujnou představivost, je sice složité, ale nikoliv neuskutečnitelné. Fandové cosplaye promenádující se na herních festivalech jsou toho důkazem...

Ale jak ušít kostým herní hrdinky, která není hmotná? To je vskutku úkol jak pro princeznu Koloběžku. Na mysli máme postavu jménem Cortana známou fanouškům série Halo. Tahle sympatická umělá inteligence je totiž zpodobňována výhradně jako modrý hologram.

Pár pokusů už tu bylo, ale modré plyšové oblečky se neukázaly jako dobré řešení (stačí zadat "cortana" do Googlu a uvidíte sami). To lidé ze serveru I4U na to šli jinak, chytřeji. Ti prostě najali sexy modelku Francescu, svlékli ji do naha, počmárali ji modrou barvou a... na výsledek se můžete podívat.  A ne že začnete diskutovat o tom, proč a jak drží Cortana zbraň, když je hologramem, jako čtenáři jednoho nejmenovaného hardcore herního blogu.

 

Právě se děje

Další zprávy