Matka viní Nintendo za špatně vychované děti!

Josef Kníže
6. 5. 2008 0:55
Tohle už je vážně moc.
Foto: Nintendo

Ve Velké Británii se dějou věci. UK Daily Mail dostal dopis od vynervované matky, která vinila Nintendo DS za to, že změnila její děti na monstra.

,,Dejte jim Nintendo a máte několik hodin klidu, kdy vaše děti dělají něco konstruktivního. Až na to, že nedělají. Co je konstruktivního na tom, hrát fotbal na malinké obrazovce, umývat virtuálního psa či skákat s růžovým poníkem po hradě vyzdobeném ústřicemi? Rvačky kvůli Nintendu byli dost problematické, ale ještě více pak dostat je od toho. Nintendo vyrobil malou, ale účinnou drogu, která kousek po kousku otrávila moje děti."

Podobný druh článků dokáže hráčům pořádně zvednout tlak, ale především jsou všechny podobné dopisy neuvěřitelně nedomyšlené. Tak především, matka čtyř dětí ve věku od 3 do 10 let se jim rozhodla dát jedno Nintendo DS. Pro všechny. Copak neví, jak soutěžité jsou děti jejich věku? A pak viní hry za to, že se děti mlátí, aby na ně přišla řada.

Matka pak popisuje, jak její děti byli znuděné z ,,mozkocvičných" her, načež se z Nintenda DS stal nepotřebný kus hardwaru a děti pokračovali ve svých hrátkách na obviňování sebe sama a jí především. A výsledek, který ze toho všeho vyvodila je, že jí herní konzole zničila rodinný život. No není to pech?

 

Právě se děje

Další zprávy