HTC Evo 3D i Samsung Galaxy S II s Ice Cream Sandwichem

Adam Fiala
23. 3. 2012 3:01
Aktualizace na Android 4.0 čeká šestnáct telefonů od HTC i vlajkovou loď Samsungu
Smartphone HTC EVO 3D.
Smartphone HTC EVO 3D. | Foto: Aktuálně.cz

Samsung stále otálí s tím, aby předvedl další generaci svého smartphonu Samsung Galaxy S III. Přináší aspoň malé uspokojení, když oznámil, že odstartoval upgrade operačního systému Samsung Galaxy S II.

Vlajková telefonní loď společnosti představuje význačného konkurenta pro Apple iPhone a až do nedávna se musela spokojit s Androidem Gingerbread. Na internetu tak už sice prosakují zprávy o Androidu 5.0 nebo Key Lime Pie, ale telefony málem ještě používají Androida 2.3.

Samsung posiluje Ice Cream Sandwichem

Samsung uvolnil aktualizaci na Ice Cream Sandwich pro korejský a evropský trh. Tím se zatím myslí Švédsko, Polsko a Maďarsko, postupně by měla být nová verze ke stažení i pro ostatní země. Samsung ovšem neurčil přesná data. Plánuje také obměnit operační systém u tabletů a dalších smartphonů. To u HTC jsou konkrétnější a vydali seznam šestnácti smartphonů, které čeká přechod na čtvrtou generaci Androidu.

Evo 3D s Androidem 4.0

Spadá mezi ně v nedávné době se slevou prodávaný telefon HTC Evo 3D, jehož displej nabízí technologii trojrozměrného zobrazení. Vylepšení čeká i na telefon Incredible S či americkou variantu Droid Incredible 2. Také série Sensation (základní, XL, 4G a XE) a HTC Rhyme získají novou tvář a zkrátka nepřijde ani hudební smartphone Rezound. Kdo si v Čechách koupil telefony Desire S a Desire HD, má štěstí, naopak ti s Desire Z smůlu. Pro něj HTC s updatem nepočítá.

 

Právě se děje

Další zprávy