Hra na motivy filmu Mumie

Josef Kníže
9. 5. 2008 5:00
Sierra vytváří hru paralelně s nadcházejícím filmem.
Foto: archiv

Sierra Entertainment plánuje vydat hru Mummy: Tomb of the Dragon Emperor týden po premiéře filmu, neboli 8. srpna. Zatímco Eurocom vytváří hru na Wii a PS2, studio A2M připravuje verzi pro DS.

Hra bude představovat akční adventuru z pohledu třetí osoby a bude úzce sledovat děj filmu, takže se ujmete role namachrovaného Ricka O´Connella (Brandan Fraser) a spolu se svým synem (Luke Ford) se budete plazit přes starověké Čínské katakomby a zasněžené vrcholky hor, abyste porazili zlotřilého Vládce Draků (Jet Li).

Dále čtěte:
Nové obrázky ze třetí Mumie
Brendan Fraser bude mít v Mumii novou manželku Rob Cohen jako režisér Mumie 3?

Bylo nám slíbeno hodně střílení a pěstních soubojů na tělo, stejně tak jako adoptivní soubojový systém a početný arzenál zbraní. Nebyla by to pak Mumie bez hádanek a luštění hieroglifů.

,,Mumie je jedna z nejobsáhlejších a nejvýraznějších značek z portfolia Universal, a proto s radostí příjmeme hru, kterou si neodmyslitelně spojíte s filmem," řekl Bill Kispert, šéf Universal Pictures.

,,Nový film nabídne mnohem více akce, stejně tak jako nového padoucha a zavede naše hrdiny na zbrusu nová místa. A my jsme potěšeni, že můžeme všechny atributy převést i do hry."

Premiéra nové Mumie je stanovena na 1. srpna, načež bude následovat hra samotná. Více informací již brzy.

 

Právě se děje

Další zprávy