Hardwarium: VERZO Kinzo, HTC Edge, SE Xperia Nozomi, LG P330

Hardwarium: VERZO Kinzo, HTC Edge, SE Xperia Nozomi, LG P330
Uvnitř telefonu tepe 1 GHz procesor Texas Instruments OMAP 3630. Operační paměť je velikosti 512 MB RAM. Interní úložná paměť 8 GB, s možností rozšíření prostřednictvím microSD/SDHC karty až o dalších 32 GB. Z běžné výbavy telefonu nechybí Wi-Fi, Bluetooth, USB port, GPS navigace, akcelerometr, světelný a proximity senzor. SONY Li-Ion baterie o kapacitě 1590 mAh by měla zabezpečit výdrž až 16 hodin normálního provozu. Hmotnost telefonu je 155g.
Nedílnou součástí telefonu je i kvalitní nadstandardní výbava. Mimo klasického příslušenství jakým je síťová nabíječka, pecková sluchátka a USB kabel je s telefonem dodávána 8 GB microSDHC karta s SD adaptérem. Držák a nabíječka do auta. Kupón s kódem na stažení automap EU k navigaci Sygic. Kožené pouzdro a dvě ochranné fólie na displej (matná a lesklá). Cena VERZO Kinzo je stanovena na 10 489,-.
HTC Edge - první čtyřjádrový mobil se představuje Informace o technicky velmi zajímavém telefonu HTC Edge z produkce tchajwanské společnosti HTC, přinesl server pocketnow.com. Podle zatím neoficiálních informací půjde o jeden z prvních, možná úplně první telefon vybavených čtyřjádrovým procesorem Nvidia AP30 Tegra 3 taktovaný na frekvenci 1,5 GHz. Za pozornost stojí i HD displeje (1280 x 720 Px) o velikosti 4,7" . Z dalších oznámených parametrů jmenujme velikost paměti RAM 1 GB. Velikost interní úložné paměti 32 GB. Rozlišení fotoaparátu 8 MPx. Operačním systémem by měl být Android 4.0. Grafickou nadstavbou pak Sense 4.0. Na trhu je HTC Edge očekáván v první polovině příštího roku.
Sony Ericsson XPERIA Nozomi - vlajková loď na obzoru I přes oznámený konec spolupráce japonské společnosti Sony a švédské společnosti Ericsson se na internetu objevily zprávy o připravovaném skvělém smartphone s Androidem dočasně nazvaném Sony Ericsson Xperia Nozomi. Na trh by se měl telefon dostat s označením Xperia Arc HD.
Foto: VERZO.CZ
11. 11. 2011 19:21

Hardwarium - Každý týden přináší Datarama výběr krátkých zpráv ze světa hardwaru. Uniklé fotografie prototypů, vylepšováky, specifikace a tipy na hračky pro dospělé i děti.

 

Právě se děje

Další zprávy