Hardwarium: Panasonic Eluga, HTC One X, PS Vita, Huawei Ascend D1Q

Hardwarium: Panasonic Eluga, HTC One X, PS Vita, Huawei Ascend D1Q
LG Optimus 3D Max - 3D podruhé Jihokorejská společnost LG oficiálně informovala o nástupci prvního 3D telefonu LG Optimus 3D. Novinka se jmenuje LG Optimus 3D Max a do vínku dostala kapacitní dotykový 3D displej o uhlopříčce 4,3 palce (480 x 800 px) s ochranným sklem Gorilla Glass 2, 5 MPx fotoaparát a dvoujádrový procesor  TI OMAP4430 taktovaný na 1,2 GHz. Velikost operační paměti RAM je 1 GB. Velikost interní úložné paměti 8 GB. Z vybavení potěší TV výstup. Rozměry telefonu jsou 126.8 x 67.4 x 9.6 mm. Hmotnost 148 g. Na trh by se telefon měl dostat ve druhém čtvrtletí tohoto roku.
HTC One X - opět změna v názvu Zřejmě až oficiální představení na MWC v Barceloně přinese rozuzlení mediálního šumu kolem prvního čtyřjádrového telefonu s produkce tchajwanského výrobce HTC. V listopadu se telefon nazýval HTC Edge, minulý týden HTC Endeavour a tento týden HTC One X. Změnila se i fotografie, která se výrazně liší od minule zveřejněné. Technické parametry zůstávají nadále v platnosti.
ZTE PF200 - s Androidem 4.0 Čínský výrobce chytrých telefonů, společnost ZTE, před světovým mobilním veletrhem MWC odhalil tři ze svých telefonů. Chytrý telefon ZTE PF200 s kapacitním displejem o uhlopříčce 4,3 palce (540 x 960 px) běží na nejnovějším Androidu 4.0. Rozlišení vzadu umístěného fotoaparátu je 8 MPx. Přední kamera má rozlišení 2 MPx. O výkon telefonu se stará procesor běžící s taktem 1,2 GHz. (počet jader nebylo specifikováno). Z výbavy jmenujme zahrnuté technologie DLNA a NFC. Více podrobností k telefonu přinese až veletrh MWC.
ZTE N910 - pouze v síti CDMA Telefon s označením ZTE N910 podporuje pouze sítě CDMA a sítě čtvrté generace. Z technických parametrů je nyní známé pouze rozlišení displeje - 480 x 800 obrazových bodů, rozlišení fotoaparátu - 5 MPx a taktovací frekvence procesoru 1,5 Mhz.
Foto: GSMARENA.COM
24. 2. 2012 9:32

Hardwarium - Každý týden přináší Datarama výběr krátkých zpráv ze světa hardwaru. Uniklé fotografie prototypů, vylepšováky, specifikace a tipy na hračky pro dospělé i děti.

 

Právě se děje

Další zprávy