Hardwarium: Nokia Lumia 610, HTC Endeavour, Samsung Galaxy Tab 2,HP Z1

Hardwarium: Nokia Lumia 610, HTC Endeavour, Samsung Galaxy Tab 2,HP Z1
Nokia Lumia 610 - s Windows Phone Tango Neoficiální fotografie telefonu Nokia Lumia 610, který poběží na operačním systému Windows Phone Tango přinesl web Nok4us.com. Potvrzené technické parametry telefonu chybí. Velikost displeje je odhadována na 3,5 palce.  Velikost operační paměti RAM na 256 MB. Rozlišení fotoaparátu se předpokládá 5 MPx. Oficiální představení telefonu se dá  očekávat na blížícím se veletrhu MWC v Barceloně.
HTC Endeavour - přejmenováný HTC Edge V listopadu neoficiálně odhalený čtyřjádrový telefon HTC Edge dostal nový název. Podle informací z uniklé ROM, která byla zveřejněna na serveru XDA Developers se nakonec bude telefon prodávat pod označením HTC Endeavour.  Aktuální informace o hardware telefonu hovoří o 1,5 GHz procesoru NVIDIA Tegra 3, operační paměti RAM 1 GB, velikosti displeje 4,7 palce s rozlišením 720 x 1280 a rozlišení zadního fotoaparátu 8 MPx. Přední kamerka bude mít rozlišení 1,3 MPx. Oficiální představení telefonu se dá s velkou pravděpodobností očekávat na blížícím se veletrhu MWC v Barceloně.
Samsung Galaxy Tab 2 - startuje v březnu V pražském kongresovém centru, představila jihokorejská společnost Samsung druhou generaci tabletů Samsung Galaxy Tab 2, které poběží na operačním systému 4.0 Android Ice Cream Sandwich. První model z této řady disponuje displejem o velikosti 7 palců s rozlišením 1024 x 600 a hlavním zadním fotoaparátem s rozlišením 3 MPx. Vpředu umístěná videokamera má rozlišení 0,3 MPx.
Motorem tabletu je dvoujádrový procesor běžící s taktem 1 GHz. Velikost operační paměti RAM 1 GB. Velikost interní úložné paměti je dána typem tabletu. Nabízet se bude ve velikosti 8 GB, 16 GB a 32 GB. Další rozšíření paměti bude možné prostřednictvím externí paměťové karty microSD a to do velikosti 32 GB. Z vybavení bude tablet obsahovat WiFi, Bluetooth 3.0, navigační modul podporující systém GPS i Glonass, pohybový senzor, kompas, micro USB a 3,5 mm jack.  Rozměry tabletu jsou 194 × 122 × 10,5 mm. Hmotnost 341 g. Na trh se tablet dostane v průběhu měsíce března.
Foto: GSMARENA.COM
17. 2. 2012 4:09

Hardwarium - Každý týden přináší Datarama výběr krátkých zpráv ze světa hardwaru. Uniklé fotografie prototypů, vylepšováky, specifikace a tipy na hračky pro dospělé i děti.

 

Právě se děje

Další zprávy