Hardwarium: LG Prada 3.0, Sony Xperia LT22, Samsung Galaxy Tab 11.6

Hardwarium: LG Prada 3.0, Sony Xperia LT22, Samsung Galaxy Tab 11.6
V útrobách telefonu se nalézá dvoujádrový procesor OMAP4430 běžící na frekvenci 1 GHz. Velikost operační paměti je 1 GB. Velikost interní úložné paměti 8 GB. Úložnou paměť je možno rozšířit přidáním microSDHC karty až do velikosti 32 GB. Přístroj je vybaven Wi-Fi, USB 2.0, Bluetooth 3.0, 3,5 mm jackem, A-GPS, FM rádiem a akcelerometrem. Kapacita akumulátoru je 1 540 mAh. Rozměry zařízení jsou 128 x 69 x 9 mm. Hmotnost cena a předpokládaný datum dostupnosti na trhu nejsou známy.
Sony Xperia LT22 Nyphon - od teď bez Ericssonu Fotografie prvního telefonu z samostatné produkce společnosti Sony po skončení spolupráce se společností Ericsson přinesl čínský server it168.com. Telefon je označen LT22 Nyphon. Neoficiální informace hovoří o  čtyř palcovém displeji s qHD rozlišením a osmi megapixelovém fotoaparátu. Motorem telefonu by měl být dvoujádrový procesor ST-Ericsson U8500 běžící s taktem 1 GHz. Více informací o telefonu není v současné době dostupných.
Panasonic "bez označení" - ten, který by měl dobýt Evropu Fotografie zatím nepojmenovaného telefonu zveřejnila v tiskové zprávě pojednávající o vstupu na evropský trh japonská společnost Panasonic. Konkrétních informací mnoho není. Tisková zpráva hovoří pouze o hlavních charakteristikách zařízení. Ultratenkém těle ve tvaru D a 4,3" velikosti displeje s qHD rozlišením.
Samsung Series 5 Ultra - ultra tence s optickou mechanikou Jihokorejská společnost Samsung představila na domácí půdě novou řadu ultra tenkých notebooků s označením Series 5 Ultra. Notebooky páté série se vyznačují kvalitně zpracovaným hliníkovým šasi a dispozicí interní optické mechaniky.
Foto: ALEXISTECHBLOG.COM
Aktuálně.cz Aktuálně.cz
16. 12. 2011 21:03

Hardwarium - Každý týden přináší Datarama výběr krátkých zpráv ze světa hardwaru. Uniklé fotografie prototypů, vylepšováky, specifikace a tipy na hračky pro dospělé i děti.

 

Právě se děje

Další zprávy