Hardwarium: LG Doubleplay, i-Slate, Zotax Zbox nano

Hardwarium: LG Doubleplay, i-Slate, Zotax Zbox nano
Hudební telefon X2-05 klasické konstrukce bude k dostání ve čtyřech barevných provedeních: červené, černé, stříbrné a bílé. Jak je z přívlastku "hudební" zřejmé, telefon vyniká především kvalitním hudebním přehrávačem a hlasitým reproduktorem.  Oproti výsuvnému modelu C2-05 má pak o něco vetší displej. Konkrétně 2,2".  Provedení a rozlišení displeje zůstává stejné. Rovněž tak výbava: bluetooth, VGA fotoaparát a FM rádio. Li-Ion baterie o kapacitě 800 mAh by měla v pohotovostním režimu vydržet až 26 dní. Výdrž v hovoru pak 7,4 hodiny. Rozměry telefonu jsou 113 x 50 x 15 mm. Váha 87,8 g. Dle neoficiálních odhadů by se cena měla pohybovat kolem 1400 Kč.
LG Doubleplay - neotřelý herní telefon 
Neoficiální snímky provedením velmi zajímavého herního telefonu LG Doubleplay korejské společnosti LG přinesl server pocketnow.com. Jak je z obrázku vidět, jedná se o telefon s vysouvací QWERTY klávesnicí a dvěma displeji. Parametry hlavního displeje nejsou známy. Druhý displej by měl mít rozlišení HVGA (320 x 480 px). Operačním systémem telefonu by měl být Android ve verzi 2.3. Fotoaparát umístění vzadu by měl mít rozlišení 5 MPx. Více informací zatím dostupných není.
Zotac Zbox nano VD01: VIA - nettop o kterém se mluví 
Malý tělem, dostatečný výkonem. Takový je nový nettop Zbox nano WD01 čínské společnosti Zotac. Plynulý běh je zaručen dvoujádrovým procesorem VIA Nano X2 U4025 s taktovací frekvencí 1,2 GHz a integrovaným grafickým procesorem Chrome 9. Osazen 2 GB RAM a pevným diskem 320 GB bude pouze u verze PLUS. Základní verze bude dodávána pouze  s jedním prázdným slotem DDR3-1066 SO-DIMM a podporou 1 x 2.5" SATA 3.0 Gb/s HDD/SSD.
Z další výbavy jmenujme podporu WiFi (802.11n/g/b) a Bluetooth 3.0. Dále HDMI výstup, 2 × USB 3.0 + 2 × USB 2.0. Zajímavé je i příslušenství, které tvoří infračervený přijímač a dálkový ovladač. Zbox Nano není problém upevnit zezadu televize, nebo monitoru a dostat tak levnější variantu populárního all-in-one řešení. Údaje jako rozměry, váha, dostupnost a cena nettopu nejsou zatím známé.
Foto: europe.nokia.com
Datarama
15. 10. 2011 12:38

Hardwarium - Každý týden přináší Datarama výběr krátkých zpráv ze světa hardwaru. Uniklé fotografie prototypů, vylepšováky, specifikace a tipy na hračky pro dospělé i děti.

 

Právě se děje

Další zprávy