Hardwarium: Levný Android od Vodafonu, Motorola na tři SIM

Hardwarium: Levný Android od Vodafonu, Motorola na tři SIM
Samsung Galaxy Note 2 - obr mezi telefony Po velikém Samsung Galaxy Note přišel server UbuntuLife.com s neoficiálními informacemi o ještě větším tebleto-smartphonu Samsung Galaxy Note 2, který by se měl na trhu objevit v říjnu. Uhlopříčka displeje se oproti jeho předchůdci zvětšila z 5,3 palce s rozlišením 800 x 1 280 obrazových bodů na 5,5 palce s rozlišením 1 050 x 1 680 obrazových bodů. Telefon by měl pohánět dvoujádrový procesor Exynos 5250. Velikost operační paměti RAM by měla být 1,5 GB. Rozlišení fotoaparátu zůstává 8 megapixelů. Zařízení bude podporovat technologie LTE a NFC.
Motorola MOTOKEY 3-CHIP - s podporou 3 SIM karet Velmi zajímavý telefon Motorola MOTOKEY 3-CHIP představila americká společnost Motorola v Brazílii. Telefon s  hardwarou QWERTY klávesnicí s samostatnou Facebook klávesou zaujme především informací o podpoře 3 SIM karet. Z technických parametrů je známo rozlišení fotoaparátu 3,15 megapixelů, podpora paměťových karet microSD a vestavěné FM rádio. Telefon by se měl na brazilském trhu objevit ještě v průběhu tohoto měsíce.
Sharp Pantone 5 107SH - s měřidlem radiace a Androidem Chytrý telefon Pantone 5 107SH s detektorem radiace představila Japonská společnost Sharp. V Japonsku sužovaném Fukušimskou tragédií jistě najde své uplatnění. Radiaci změří do 10 sekund. 
Telefon je vybaven displejem o uhlopříčce 3,7 palce, procesorem běžícím s taktem 1,4 GHz a fotoaparátem s rozlišením 4 megapixely. Vnitřnosti telefonu chrání prachu i vodě odolný kryt.
Asus Transformer Book - s Windows 8 a procesorem Intel Core i7 Tchajwanská společnost Asus představila Asus Transformer Book, který jak název napovídá vychází z úspěšného konceptu Transformer. Od původních transformer postavených na architektuře ARM a operačním systémů Android se odlišuje procesorem Core i7 Ivy Bridge a operačním systémem Windows 8. Asus Transformer Book by měl být dostupný v uhlopříčkách 11,6, 13 a 14 palců s Full HD rozlišením, rozlišením fotoaparátu 5 megapixelů a s operační pamětí až 4 GB.
Foto: VODAFONE
7. 6. 2012 22:34

Hardwarium - Každý týden přináší Datarama výběr krátkých zpráv ze světa hardwaru. Uniklé fotografie prototypů, vylepšováky, specifikace a tipy na hračky pro dospělé i děti.

 

Právě se děje

Další zprávy