Hardwarium: Český Android, Sony Alpha A77, joystick pro iPad

Hardwarium: Český Android, Sony Alpha A77, joystick pro iPad
Zahájení prodeje smartphonu je plánováno na konec září. Prodávat se bude prostřednictvím webu www.verzo.com. První dodávky jsou plánované pro Spojené státy a Evropu. Později se autoři chystají dobýt trhy v Rusku, Číně, Jižní Americe a na Středním východě.
První informace s fotografiemi smartphonu v úterý zveřejnil server Engadget.com. Cena a technické parametry smartphonu nejsou známé. Vzhledem k blízkému zahájení prodeje doufáme, že se je brzy dozvíme.
Sony Ericsson odhalil nový walkman s Androidem 
Android a muzika. Pokud kdokoliv o tomto spojení pochyboval, již nemusí, Sony Ericsson odhalil další ze svých walkman telefonů, tentokrát nazvaný Live with Walkman, běžící na platformě Android. 
Z důležitých technických specifikací uveďme: Jednojádrový 1 GHz procesor. Operační paměť 512 MB. Dotykový kapacitní TFT displej s uhlopříčkou 3,2" s rozlišením 320x480 bodů. Dvě kamery, zadní 5 megapixelů s ostřením a LED bleskem. Přední VGA pro video hovory. Technologii Sound xLoud, pro kvalitní zvuk z reproduktorů. FM rádio s RDS Navigační systém GPS a konektory Micro USB a 3,5 mm jack. Nechybí ani Wifi a Bluetooth. Baterie s kapacitou 1200 mAh by měla vystačit na 14 hodin hovoru a 17 hodin přehrávání hudby.
Předpokládané uvedení telefonu na trh čtvrté čtvrtletí 2011. Cena nebyla stanovena.
Logitech představil klávesnici a joystick pro iPad 
Počátkem září by se na evropském a americkém trhu měly objevit dva velmi užitečné doplňky k iPadu. Rozkládací bluetooth klávesnice a joystick s přísavkami. Vše od společnosti Logitech.
Velikost klávesnice je standardní. Při rozložení klávesnice se napájení přeruší. Cena klávesnice je stanovena na 129.99 USD (2200 Kč).
Foto: Engadget
Datarama
26. 8. 2011 11:17

Hardwarium - Každý týden přináší Datarama výběr krátkých zpráv ze světa hardwaru. Uniklé fotografie prototypů, vylepšováky, specifikace a tipy na hračky pro dospělé i děti.

 

Právě se děje

Další zprávy