Halo 2 Vista se zdrželo kvůli pornu!

Radek Pergl
25. 5. 2007 16:19
Nemůžete se dočkat akce Halo 2 na PC, která měla již vyjít? Víme, co Master Chiefa zdrželo!
Foto: Hratelně.cz

Za zdržením není nic menšího než problém s nahotou, která musí ze hry pryč. Všechny vyexpedované hry tak musely být označeny nálepkou, aby zákazník věděl, co na něj v Halo 2 čeká. Také na webových stránkách Halo2.com si můžete stáhnout opravný patch. Otázkou je, o jakou nahotu vůbec jde, přeci jenom si jen těžko můžeme představit, že by díky nějakému selhání běhal Master Chief bez trenek. Microsoft však přesnější informace nezveřejnil.

Důležité je podotknout, že jejich strach z všemožných žalob je oprávněný. Možná si ještě pamatujete aféru kolem modifikace Hot Coffee - bizarní simulace sexu, která byla skryta v Grand Theft Auto: San Andreas. Ta samozřejmě pobouřila mnoho politiků a mravokárců. Ti začali proti GTA opět brojit a hra musela být stažena a přehodnocena z ratingu "Mature" na "Adults Only", což stálo Rockstar Games nemalé peníze. Microsoft tak chce podobnému osudu zabránit.

Situace je o to napjatější, protože Jack Thompson včera poslal dopis Billu Gatesovi s tím, že do svého hledáčku umístil Halo 3 a bude velmi bedlivě sledovat, jak si bude Microsoft počínat s tím, aby se explicitní obsah nedostal do rukou malým dětem (ačkoliv Jack by jistě chtěl, aby se nedostal do rukou vůbec nikomu).

 

Právě se děje

Další zprávy