Foto: Veletrh digitální zábavy E3 2012

Foto: Veletrh digitální zábavy E3 2012
Sony letos trochu zklamalo. Jejím hlavním trhákem má být Wonderbook, interaktivní kniha, která má své hráče vtáhnout do světa pohádek.
Prezident Sony Computer Entertainment Andrew House oznamuje spolupráci se společností HTC, jejíž smartphony začnou podporovat službu PlayStation Mobile.
Navštěvníci sledují přehlídku nových her od Ubisoftu. A že je na co se koukat.
Další novinkou od Sony je hra All-Stars Battle Royale. Zajímavé na ní je, že hráči mohou hrát proti sobě nejdnou na více typech konzolí, a to na PS3 a PlayStation Vita.
Foto: Reuters
Kultura Dan Poláček Kultura, Obrazová sekce, Dan Poláček
5. 6. 2012 15:12

V Los Angeles každoroční veletrh herního průmyslu E3. Už během prvního dne toho mohli návštěvníci zhlédnout opravdu mnoho. V losangeleském divadle Ubistoft představoval nové herní pecky jako Assassin's Creed III, nové Splinter Cell nebo třetí pokračování hry Far Cry. Electronic Arts zase předvedlo dodatky k Battlefield 3 nebo úspěšný fotbalový simulátor FIFA 2013. Návštěvníci přehlídky novinek Sony asi trochu doufali, že uvidí novou generaci PlayStationu, nakonec se ale dočkali pouze interaktivní knihy Wonderbook, s jejíž pomocí se hráči dostanou do světa pohádek. Na scénáři první hry pro toto zařízení pracovala J. K. Rowlingová, takže se máme možná na co těšit. S novou konzolí naopak přišlo Nintendo. Na svém Wii U prezentovalo několik her, samotnou podobu konzole ale návštěvníci poměrně dlouho znají.

 

Právě se děje

Další zprávy