Do Tolkienovy Středozemě již v dubnu!

Martin Havlíček
26. 1. 2007 16:47
Distribuce hry Pán prstenů online se ujala společnost CD Projekt.
Foto: Aktuálně.cz

O online zpracování Tolkienova Pána Prstenů jsme psali již nesčetněkrát a zdá se, že palba nových informací a tedy i článků neustane, dokud ji neutne recenze. Vydání hry je už za dveřmi - na pultech obchodů bude k mání již 24. dubna. O českou distribuci se postará společnost CD Projekt. S lokalizací však tentokrát nelze počítat, neboť u masivně-multiplayerových her nemá naprosto žádný význam.

Pro americké fanoušky vydavatel, společnost Midway, přichystal speciální akci, v rámci které mohou získat řadu výhod. Pokud si hráči předobjednají titul již nyní, zajistí si přístup k betatestu, dostanou dva speciální herní předměty (Prsten obratnosti, plášť se schopností regenerace), možnost přenést svou postavu z bety do plné hry, ale co je hlavní - ušetří. Důvěřivci, kteří si Pána prstenů předobjednají, dostanou slevu na měsíčním paušálu, takže budou platit pouze necelých deset dolarů, případně si mohou hru "celoživotně" předplatit za necelých 200 dolarů.

Pro Evropany to zatím neplatí. Cena hry v ČR se bude pohybovat mezi 1299 a 1499 Kč, měsíční poplatek vyjde zhruba na 12 až 15 dolarů.

 

Právě se děje

Další zprávy