Dlouho očekávaná akce TimeShift s novou zápletkou

Lukáš Bašta
16. 5. 2007 16:12
Využijte čas a prostor jako svoji zbraň v očekávané sci-fi střílečce. Uvnitř: TRAILER
Foto: Hratelně.cz

O zajímavě vypadající akci Timeshift, která přijde s featurkou v podobě manipulace s časoprostorem, se mluví již dlouho, nakonec však musela být podrobena několika (zásadním) úpravám. Kromě grafického enginu tak byl přepsán i příběh, jak nás ostatně dnes informovala tisková zpráva společnosti CD Projekt, z níž je následující citace:

Fanoušci klasických 3D FPS se na hru TimeShift z vývojářského studia Saber Interactive pravděpodobně již připravují. Hra prošla dlouhým vývojem a kromě změny grafiky se vývojáři rozhodli přepsat i původní zápletku. V novém příběhu se hráč v pozici hlavního hrdiny pomocí obleku vyvinutého k armádním účelům pro cestování časem přenese do doby, která připomíná rok 1939. Na první pohled však je jasné, že vědecký pokrok je mnohem dál než opravdu v roce 1939 byl. Oblek vybavený umělou inteligencí se stává hrdinovým druhým já a umožňuje mu zastavit, zpomalit či obrátit tok času. Právě díky možnosti úpravy plynutí času se hlavní hrdina stává tou nejúčinnější zbraní této doby.


TimeShift by měl vyjít na podzim tohoto roku a obsahovat bude hru pro jednoho i více hráčů. Pro lepší představu se podívejte na přiložený trailer, který jasně demonstruje možnosti manipulace s časem.

 

Právě se děje

Další zprávy