Aplikace týdne: iPhone jako sněžítko a další zimní tipy

Adam Fiala
9. 2. 2012 2:49
Za okny je mrazivá zima, pořiďte si ji i do chytrého telefonu

Teploty venku se na mnoha místech pohybují kolem -30°, takže mrzne, až praští. Sníh se konečně drží, ale na dlouhé pobyty venku či lyžování je to jen pro otužilé.

Vybavte svůj smartphone správnou zimní náladou. V teple domova si změňte chytrý telefon v sněžítko. Nemusíte chodit ven, stavět sněhuláka a dívat se, jak kolem něj sněží. Aplikace Winter Snow Globe vám to zprostředkuje, a to dokonce zadarmo. Aplikace je k dostání na App Store.

Neonové lyžování

Za stejnou cenu si můžete zalyžovat s neonovým panáčkem.  Herní aplikace Ski on Neon disponuje jednoduchým grafickým rozhraním, ale podle ohlasů je velmi zábavná a návyková. Pouze obtížnost hry je někdy vysoká, takže potřebuje cvik. Ale není to jako starat se o digitálního domácího mazlíčka, nebo projíždět městem v GTA.

Snowboarding ve smartphonu

Za necelé jedno euro se pak vyřádí nadšenci modernějších zimních sportů. Lyže nejsou pro každého, to samé ale platí i o snowboardu. Kdo si však libuje v tomto sportu, ocení bláznivou hru Crazy Snowboard. V trojrozměrném provedení se proháníte po svazích, provádíte skoky a rozmanité triky. Hru podporuje i nejnovější systém iOS 5.

 

Právě se děje

Další zprávy