Acer odhalil novinky. Nechce jen levné notebooky a tablety, nabízí i chytrý cyklopočítač

Acer odhalil novinky. Nechce jen levné notebooky a tablety, nabízí i chytrý cyklopočítač
Nový herní notebook Acer Predator 17 X se od konkurence liší chlazením, které nasává chladný vzduch čelní stranou notebooku, a také variantou s grafickou kartou Nvidia GeForce GTX 980, stejnou, jaká se používá ve výkonných stolních počítačích.
Acer překvapil představením malého herního počítače Predator G1, který je asi pětinový ve srovnání s původní verzí G6. I do zmenšené varianty lze přitom osadit nejvýkonnější grafickou kartu na trhu GeForce Titan X.
Chromebook – nový notebook s ChromeOS od Googlu – slibuje až 14 hodin výdrže na jedno nabití, odolnost vůči polití a pádům a navíc má krásný FullHD displej i vysoký výkon s procesory až do úrovně Core i5.
Speciální verze počítače s operačním systémem ChromeOS má kvalitní videokameru a mikrofony, míří do firem jako zařízení pro videokonference.
Foto: Otakar Schön
Otakar Schön
22. 4. 2016 11:12
Tchajwanský výrobce počítačů Acer slaví 40 let existence. Do další dekády chce vstoupit s modely, které se postaví přímo nejlepším produktům na trhu, ať už jde o tablet Surface od Microsoftu, nebo tenké luxusní notebooky od HP či Lenova. První novinky, u jejichž premiéry jsme byli v New Yorku, vypadají povedeně. Firma se chlubí například unikátních vodním chlazením tabletu Switch Alpha 12. Ceny nových produktů Acer nastavil výhodněji než konkurence, a platí to i pro oficiální ceny pro Českou republiku.
 

Právě se děje

Další zprávy