Praha bude hostit setkání pětiset viceprezidentů BGC

red eko
4. 5. 2007 15:46
Setkání bude v Česku poprvé

Praha - Téměř 500 viceprezidentů jedné z největších světových poradenských společností The Boston Consulting Group (BCG) se sejde příští týden v Praze na výročním celosvětovém zasedání.

Setkání celého řídícího týmu BCG, které potrvá od 7. do 11. května, se ve střední a východní Evropě koná poprvé v historii.

Účastníci budou diskutovat o tématech jako např. "200 milionů opomíjených zákazníků ve střední a východní Evropě", "Jak využít výhod regionu střední a východní Evropy?" či "Úspěšná organizace a řízení v zemích střední a východní Evropy".

Bývalí prezidenti promluví

K účastníkům promluví celá řada významných osobností, například Václav Havel, Lech Walesa a Gyula Horn, kteří sehráli významnou úlohu při formování demokracie ve střední a východní Evropě.

Zasedání se rovněž zúčastní prezident a CEO společnosti The Boston Consulting Group pan Hans-Paul Buerkner, ředitelé odborných divizí a jednotlivých regionálních oblastí a řada světově uznávaných odborníků BCG na  inovace, Web 2.0 a spotřebitelské trendy.

Toto mimořádné setkání podtrhuje rostoucí význam trhu střední a východní Evropy pro klienty společnosti BCG z celého světa.

"Byť se většina ekonomické pozornosti soustřeďuje na Čínu a Indii, střední a východní Evropa se stala klíčovou součástí světového hospodářství," říká CEO společnosti pan Hans-Paul Buerkner.

"Naše celosvětová setkání jsme v minulých letech uspořádali v Číně a Indii a rozhodli jsme se, že střední a východní Evropa je dalším důležitým místem, kde se máme setkat a kde můžeme na vlastní oči vidět začleňování regionu do světové ekonomiky. Tento region nabízí skvělé příležitosti pro ty společnosti, které jsou připraveny zvládnout jeho komplexnost a různorodost."

 

Právě se děje

Další zprávy