Do Česka dorazil byznys s realistickými pannami. Za hodinu zaplatí klient 1900 korun

on on
Aktualizováno 8. 11. 2018 13:37
Drobnou zrzku Rebeccu nebo tmavovlasou Yasmine s velkým poprsím slibuje nový podnik v centru Prahy. Ten zájemcům nabízí realistické umělé panny formou známou dosud jen z nevěstinců.
Foto: Naughty Harbor

Za netradičním nevěstincem stojí neznámí vlastníci. PR agentura, která médiím rozeslala tiskovou zprávu a zprostředkovává odpovědi novinářů, odmítla Aktuálně.cz identitu vlastníků uvést. Nicméně na dotaz uvedla, že se jedná o českou firmu.

Podnik sídlí v samotném centru Prahy, nedaleko ulice Na Příkopech. Nevěstinec je netradiční i svou otevírací dobou: podnik otevírá v 9 ráno a končí ve 22 hodin večer.

Foto: Naughty Harbor

Ceny začínají na 1200 korunách za půl hodiny návštěvy, za celou hodinu si zájemce připlatí dalších 700 korun. Dalších tisíc korun si musí návštěvník podniku připravit na vratnou zálohu. Kromě "pronájmu" podnik nabízí nové realistické panny i k prodeji. Ceny začínají na 50 tisících korun.

"Panny jsou pro klienty připraveny naprosto sterilně profesionální procedurou bez nutnosti vlastní přípravy, jako by tomu bylo s takovou pannou doma. Klient se vyhne vlastnímu čištění, přenášení, oblékání a pudrování panny," popisují provozovatelé pražského podniku Naughty Harbor.

Noční podnik má podle firmy ambice stát se největší sítí podniků s pronájmem erotických panen a zároveň maloobchodním prodejcem v Česku.

Nápad na byznys s realistickými pannami není ve světě nový. Zatímco v Česku jde o novinku, v zahraničí je tento trend už rozšířený. Podobné podniky mohou návštěvníci najít v Barceloně, Amsterdamu, či v několika německých městech.

V září informoval server Daily Mail o podobném klubu v Itálii, který turínská radnice nechala zavřít kvůli pochybnostem o dostatečné hygieně i dodržování zákona o pronájmu bydlení.

Svůj původ má bizarní fenomén pravděpodobně v Japonsku, kde se "real dolls" pro řadu osamělých mužů stávají dokonce partnerkami, nikoliv jen erotickou pomůckou. Panny se konstruují v asijských zemích, ale i ve Francii.

VIDEO: V Číně vyrábějí robotické nafukovací panny. Stojí až 160 tisíc a zvládnou jednoduchou konverzaci

V Číně vyrábějí robotické nafukovací panny. Stojí až 160 tisíc a zvládnou jednoduchou konverzaci | Video: Reuters
 

Právě se děje

Další zprávy