Foto: Známe nejhorší díry na českých silnicích. Vítěz je opět z Prahy, oprava už se ale blíží

Potřetí "vyhrála" pražská silnice U Seřadiště.
"Tato ulice je ukázkou, že ne vždy mohou za stav vozovky silničáři, ale vše mohou komplikovat například majetkoprávní spory,” říká o "vítězi" ankety Petr Čaník z Výmoly.cz.
Silnice U Seřadiště se nachází na území Prahy 10, ta ale není jejím majitelem. Z poloviny patří tato silnice Magistrátu hlavního města Prahy a druhá polovina je soukromého majitele.
Silnice by se v roce 2018 mohla dočkat rekonstrukce, obě strany se dohodly a magistrát má na opravu vyhrazené peníze. Podle Vítka Nováka z Úřadu městské části Praha 10 je již vydáno územní rozhodnutí a zpracovávají se podklady ke stavebnímu povolení.
Na druhém místě se stejně jako v roce 2015 umístila silnice mezi obcemi Okřešice a Čechtín na Vysočině. Ta se stala vítězem ankety v roce 2012.
Foto: Výmoly.cz
Markéta Zemánková Markéta Zemánková
6. 9. 2017 12:53
Projekt Výmoly.cz pojišťovny Generali již posedmé vyhlásil anketu "Nejhorší silniční díra republiky", kterou potřetí "vyhrála" pražská silnice U Seřadiště. V anketě hlasovalo více než 118 000 lidí. Podívejte se na fotky deseti nejhorších úseků na českých silnicích. Dva z nich jsou již opraveny, zbylých osm renovace ještě čeká.
 

Právě se děje

Další zprávy